AMAs 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu - Men`s Health

AMAs 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

Američka dodela muzičkih nagrada je manifestacija koja je prepoznatljiva po smelijim oblačenju muškaraca, koje ne podrazumeva samo smoking i kravatu.

Ove godine nam se čini da su muškarci potpuno razbili predrasudu o modnom pravilu da teget i crna boja nikako ne idu zajedno.

MTV Ema 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu!

VIZ KALIFA

 

Popularni reper je svojom pojavom na dodeli Američkih muzičkih nagrada pokazao da se crna i teget boja idealno slažu. Odlučivši se za jednostavne boje, Kalifa je obukao belu košulju i crne pantalone koje su mu dosezale do čukljeva i istakle njegovu vitku figuru.

Poseban pečat celoj kombinaciji je dao crnim klasičnim cipelama od antilopa i dužim večernjim teget sakoom od somota, pokazavši da je sako od somota odevni komad koji svaki muškarac treba da ima.

Kalifa je prepoznatljiv po moćnim aksesoarima, pa ni ovu priliku nije propustio da stavi naočare za sunce, zlatno prstenje i narukvicu. 

NIK DŽONAS

 

Najmlađi brat u muzičkoj grupi Jones Brother, Nik Džonas je pokazao da itekako prati jesenje trendove budući da je obukao krem rolku, kombinujući je na najbolji mogući način, sa sivim odelo sa teksturom.

Emi 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu!

Očigledno je da Džonas preferira jednostavnu eleganciju i jednobojne odevne komade, pa je uz već svedenu kombinaciju odela i rolke obuo crne patike od antilopa (koje liče na cipele), a celu kombinaciju je začinio satom sa masivnom narukvicom.

TYGA

 

Reper Tyga je pokazao kakvo vam odelo treba ove godine: sako je uzak i duži, ali ne previše, a pantalone su dovoljno dobro skrojene da možete da ih nosite bez kaiša.

Pročitajte i  Kombinacije za dominacije: 4 ideje za savršen zimski outfit

Rojal plava boja odela čini ovu svedenu kombinaciju upečatljivom i savršeno se slaže uz belu košulju i crne špicaste cipele od antilopa.

LION BRIDŽIS

 

Gospel i soul pevač iz Teksasa, Lion Bridžis se na dodeli Američkih mizičkih nagrada pojavio u monohromatskoj all in black kombinaciji.

Saznajte i Najbolje obučeni frajeri na Filmskom festivalu u Torontu

Crno odelo, koje prati liniju tela uz belu košulju savršeno je pristajalo na mladom muzičaru. Važnost detalja je naglasio tankom crnom kravatom, kao i crnim elegantnim cipelama.

ONE DIRECTION

 

Dok su se Lijam Payne, Luis Tomlinson i Nial Horan ove godine odlučili za proverene kombinacije klasičniih odela sa belim košuljama, klasičnim cipelama i detaljima u vidu džepne maramice ili kravate, Hari Stajls je pokazao da je smeliji kad je crveni tepih u pitanju.

Otkrijte i 20 najbolje obučenih frajera na planeti

On je obukao floralno odelo inspirisano 1970-im godinama, koje mu je uz zvonasti oblik pantalona i crnu košulju zaista savršeno pristajalo.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *