Kako odabrati savršene muške rukavice? - Men`s Health

Kako odabrati savršene muške rukavice?

Kada dođe hladno vreme, svi posežemo za kapom i šalom, ali većina nas zaboravlja da i ruke treba zaštititi od hladnog vetra i zime. Osim njihove glavne funkcije da zagreju ruku, ukoliko odaberete lepe kožne rukavice, pokazaćete okolini da ste pravi muškarac od stila. 

Saznajte i 10 savršenih šalova za ovu sezonu

Brojni modni eksperti smatraju da su rukavice element koji predstavlja čistu sofisticiranost, a uz to mogu drastično da promene vaš izgled i stil. 

BOJE

Ako se dvoumite koju boju rukavica da odaberete, najbolje je da se držite neutralnih boja poput crne ili sive, jer se lako kombinuju sa drugim bojama i odaju utisak prefinjenosti. Boja zavisi i od toga koliko često ćete ih nositi i u kojim prilikama, kao i koje boje su vam šal i kapa.

Ako ste malo smeliji, izađite iz komforne zone i eksperimentišite sa jarkim bojama poput crvene, narandžaste ili plave.

Zima sa stilom: 5 sjajnih načina da nosite rolku

STILOVI

Kožne rukavice sa svilenom postavom su apsolutni trend ove sezone, a ako je postava još od 100 procentne svile imaćete osećaj mekoće i udobnosti.

Kožne rukavice od ovčije kože su najtradicionalnije uz one od nape. Uglavnom se prave od 100 procentne ovčije kože, pa su ugodne i tople.

Kožne rukavice za vožnju su dizajnirane da unaprede vaš komfor tokom vožnje. Idealne su za vreme jesenje i zimske vožnje i zadržaće temperaturu vaših ruku i prilikom prodora hladnog vazduha.

Vunene rukavice su veoma mekane, a zbog same vune i veoma tople. Isprobajte ih u različitim vrstama tkanja i u različitim veselim dezenima.

Otkrijte i Kako odabrati savršen novčanik?

Pročitajte i  Vežba zbog koje će vaš stomak nestati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *