7 najbesmislenijih trendova u muškoj modi - Men`s Health

7 najbesmislenijih trendova u muškoj modi

ELEGANTNI SAKO + ŠORTS

Iako su svi dizajneri bili oduševljeni kombinovanjem elegantnog sakoa i šortsa, ovaj modni trend nam je potpuno nejasan i nedoličan.

Razumemo da želite da budete u trendu, ali kraći šorts i duži sako nikako nisu autfit koji želite da obučete. Ukoliko vam se baš dopada ova zamisao, pokušajte sa dužim bermudama, do kolena.

Saznajte i Modni trendovi koje morate da probate ove sezone

CIGARET PANTALONE

Skini džins i pantalone su jedno, ali uske pantalone celom dužinom sve do zglobova nisu oblik pantalona koji pristaje muškarcima.

“MREŽASTE” NAOČARE

Ovakav oblik plastičnih naočara s horizontalnim linijama preko “stakla” smo prvi put videli na Kanje Vestu, koji je nosio poseban par koji je sijao u mraku 2008. godine na dodeli Gremi nagrada.

Otkrijte i Usuđujete li se da isprobate ove jesenje trendove?

KROKS KLOMPE

Gumene rupičaste klompe su u jednom trenutku postale mnogo popularne, pa smo ih viđali po celom gradu. U redu je da ih nosite na plaži ili dok obavljate poslove po bašti, ali je potpuno aut da idete do prodavnice ili do obližnjeg parka u ovakvim klompama.

Saznajte i Najgori modni trendovi ikada

MAJICE I DŽEMPERI SA DUBOKIM V IZREZOM

Ovaj trend dubokih V izreza na majicama i džemperima će možda izgledati seksi na muškarcu koji ima savršenu fizčku građu i nema previše dlačica na gornjem delu tela, a to je priznaćete veoma teško. Mnogi blogeri i modni kritičari smatraju da bi ovaj trend trebalo da nestane zauvek, jer je isuviše “ženskast”.

Čudni modni trendovi: Žene ih obožavaju, a mi ih preziremo!

AKSESOARI SA ZAŠTITNIM ZNAKOM BRENDOVA

Mnogi klasični brendovi su poznati po svojim logovima i obrascima, ali izbegavajte da određene printove sa logom brenda nosite odevnim komadima, a pogotovo na kravati, torbi, kaišu ili cipelama.

Pročitajte i  Raspremite frižider

METALIK

Metalik cipele, torbe i kaiševi su postali pre svega veliki trend u ženskoj modnoj industriji, a potom i u muškoj. Jedina situacija u kojoj je ok da obučete neku od ovih stvari jeste disko žurka 1980-ih.

Pročitajte i 7 muških modnih trendova koje žene mrze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *