10 najboljih erotskih trilera ikada - Men`s Health

10 najboljih erotskih trilera ikada

OKRUTNE NAMERE (1999)

Za mnoge filmofile, Opasne namere su bile prvi erotski triler koji su ikada pogledali. U pitanju je pravi tinejdžerski film,pomalo otrcan i nespretno napisan i odglumljen, koji se fokusira da od glavne junakinje,koju glumi Sara Mišel Gelar stvore što provokativniju i seksepilniju glumicu.

Saznajte i Najuzbudljiviji trileri svih vremena

Skoro svaki tinejdžer koji je pogledao film je noćima fantazirao o sceni u kojoj Gelar ljubi Selmu Bler.

FATALNA ŽENA (2000)

Kod ovog filma je najveći problem smešan zaplet, pa morate da naučiti da u filmu uživate od početka prihvatajući ga takvim kakav je: lopov po imeni Laura (koju glumi Rebeka Romijn) kuje zaveru da ukrade brushalter od dijamanata, a fotografa glumi Antonio Banderas koji vremenom postaje opsednut Laurom. Ceo film je prožet erotskim scenama, kao i provokativnim izdanjima prelepe glumice.

NEVERNA (2002)

Ovaj film je izgrađen na klišeu i predstavlja priču bračnog para (Dajan Lejn i Ričard Gir) koji zapadaju u krizu, u kojoj muž optužuje ženu da ga vara,što je u stvari i tačno.

Više od seks simbola: 10 najboljih filmova fenomenalnog Breda Pita

Premda film ima dosta propusta u scenariju i realizaciji, Dajan Lejn je svetla tačka zbog koje treba pogledati film budući da je zbog ove uloge nominovana za prestižnu nagradu Oskar za najbolju glumicu.

U Nevernoj postoje erotske scene,a moramo da napomenemo da njenog ljubavnika u filmu igra Olivije Martinez,koji važi za atraktivnog miljenika lepšeg pola.

PLAVA SOBA (2014)

Plava soba je francuski film što ga čini još erotičnijim a iz nekog razloga seks i ubistvo se slažu kao hleb i puter, što i ovaj film potvrđuje.

ŠIROM ZATVORENIH OČIJU (1999)

Možda jedan od najseksi filmova ikada koje morate da pogledate jeste Širom zatvorenih očiju,koji predstavlja genijalno delo legendarnog Stenlija Kjubrika. Glavne uloge tumače Tom Kruz i Nikol Kidman, koji su u to vreme i u privatnom životu bili par,pa su tu privlačnost preneli i na filmsko platno.

Pročitajte i  Izabrati kožnu jaknu

Pročitajte i 10 laži o seksu koje smo uočili u filmovima

FATALNA PRIVLAČNOST (1987)

Bez sumnje jedan od najpoznatijih erotskih trilera,koji su ikada napravljeni,a predstavlja priču muža koji je imao jednonoćnu avanturu sa ženom koja postaje njegova noćna mora.

Jedna od najpoznatijih scena u filmu je kada luda žena (Glen Glouz) stavlja zeca, ljubimca Daglasove ćerke u rernu.

DUBLERKA (1984)

IMDb: 10 najbolje ocenjenih filmova

FIlm prikazuje opsednutog mladog glumca, koji špijunira prelepu žena koja živi blizu njega što rezultuje brojnim posledicama. Glavne uloge u ovom filmu igraju Greg Wason i Melani Grifit.

NISKE STRASTI (1992)

Svi znamo jedan jedini razlog da ponovo pogledamo ovaj film: scena u kojoj seksepilna Šeron Stoun prekršta noge tokom ispitivanja u policijskoj stanici.

 

Prelepa Šeron Stoun nas zavodi tokom celog filma i skoro da se ničega ni ne sećamo osim nje i seksi scena sa Majklom Daglasom.

BAZEN (2003)

Ludivin Sagnier je odigrala jednu od najseksi uloga u poslednjih deset godina upravo u vom erotskom trileru Fransoa Ozona. Polovinu vremena je provela u kupaćem kostimu, pa je jasno zašto je izgradila tenziju i erotičnu atmosferu u celom filmu.

Otkrijte i Kako da gledate porno filmove zajedno?

TELESNA STRAST (1981)

Ovaj film je jedan od najslađih filmova ikada snimljenih, a erotske scene se prikazuju kao san.

Zaplet u filmu nastaje kada Ketlin Turner, kojoj je ovo jedna od najseksi uloga, ubeđuje svog ljubavnika da ubije njenog bogatog muža.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *