Džejson Stejtam: 3 najbolje casual kombinacije - Men`s Health

Džejson Stejtam: 3 najbolje casual kombinacije

KOMBINACIJA 1: PIĆE S DRUŠTVOM

Ukoliko se spremate da izađete na piće sa drugarima i nemate pojma šta biste mogli da obučete, neka vam inspiracija bude ovaj autfit Džejsona Stejtama.

Obucite tamni izbledeli džins i običan crni džemper, koje će se idealno slagati uz klasične bele patike.

Celu kombinaciju zaokružite najupečatljivijim komadom – svetlobraon kožnom jaknom i ne zaboravite omiljeni aksesoar poznatog glumca – naočare za sunce.

Pročitajte i Naočare za sunce savršene za vaš oblik lica

 

KOMBINACIJA 2: ODLAZAK NA PUTOVANJE

Na izlasku sa aerodroma je uslikan u savršenoj casual kombinaciji pokazujući da je maslinasto zelena definitivno must have boja ove sezone.

Obucite crne casual pantalone i crne lagane patike koje možete da iskombinujete sa maslinasto zelenom majicom i bomber jaknom u istoj nijansi. Kao i u prethodnoj kombinaciji, ne smete da zaboravite naočare za sunce, koje će vaše lice zaštiti od sunca i stvaranja bora, ali i predstavljati pravi modni detalj.

Čini se da je najupečatljiviji detalj u ovoj kombinaciji Džejsona Stejtama crna torba koju nosi u desnoj ruci, ali pretpostavljamo da nije u pitanju najnoviji muški trend, već maniri pravog džentlemena koji će uvek pomoći svojoj dragoj oko nošenja kesa (u ovom slučaju torbe).

 

KOMBINACIJA 3: IZLAZAK SA DEVOJKOM

Džejson Stejtam je poznat po svom casual stilu, a upravo je u ovoj kombinaciji uslikan kada je sa svojom lepšom polovinom izlazio iz restorana na Beverli Hilsu nakon romantične večere.

Vežbaj kao Džejson Stejtam: Nedeljni program britanskog snagatora

Britanski glumac je pokazao da su jednostavnost i praktičnost najbolji način da iskažete svoj stil i izgledate stilizovano.

Ukoliko vam se dopada ova kombinacija, obucite teget džins i crni jednostavan džemper, a preko obucite statement crni dugački kaput.

Pročitajte i  Jedan od nas: Kako žive MH muškarci danas?

Celu kombinaciju upotpunite sivim cipelama od antilopa.

 

Saznajte i Pogledajte kakvu seksi bombu šeta Džejson Stejtam

Koja kombinacija vam se najviše dopada?

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *