6 komada koje treba da imate pre početka zimske sezone - Men`s Health

6 komada koje treba da imate pre početka zimske sezone

SIROV SELVEDGE DŽINS

U pitanju je tamni indigo teksas sa jasnim rubovima (selvedge) koji se često nosi sa podvrnutim nogavicama.

Sirovi selvedge teksas je idealan za hladnije vreme i jedan je od komada koje bi svaki muškarac trebalo da ima.Lak je za kombinovanje, pa će i sa vunenim džemperom ili omiljenim duksom izgledati fantastično i moderno.

Saznajte i 4 stvari koje morate imati ove jeseni i zime

KAPUT OD ČISTE VUNE

Možda ćete pomisliti kako je u pitanu skupa investicija, ali razmislite malo bolje – ako sada kupite kvalitetan kaput, nosićete ga nekoliko godina.

Prilikom odabira se držite klasičnih kaputa sa jednim redom dugmića u kamel, teget, sivoj ili crnoj boji koji će se završavati negde između sredine butina i neki centimetar iznad kolena.

GOODYEAR WELTED ČIZME

Za zimu su vam potrebne kvalitetne čizme, a goodyear welt su upravo takve. U pitanju su čizme koje imaju traku od gume, kože ili plastike koja ide duž oboda đona od cipele.

Otkrijte i Najbolje kombinacije boja za jesen/zimu 2015

Ovaj kvalitetan način izrade je neophodan ukoliko želite da uživate u svim zimskim uslovima.

DŽEMPER OD KAŠMIRA

Nakon kvalitetnog kaputa, džemper je prvi da vas odbrani od nižih temperatura. Jednostavan džemper od kašmira je idealan za kombinovanje i pre svega udoban komad koji će vas utopliti ove zime.

DŽEMPER ROLKA OD MERINO VUNE

Merino je sofisticirani materijal, koji vam pomaže da regulišete temperaturu i pazi da se ne oznojite, ali i da vam bude toplo u hladnijim mesecima.

Londonska moda: Glavni muški trendovi za zimu 2015!

Rolka od merino vune je svestran i neophodan komad svakog muškarca koji pruža savršenu notu smart casual sloja garderobe. Pokušajte da je nosite ispod kožne jakne sa džinsom u noćnom izlasku ili je nosite umesto košulje i kravate na poslu.

Pročitajte i  Novi trendovi: 3 stila obuće za modernog muškarca

VEČERNJI SAKO

Dobar klasični večernji sako od pamuka ili vune u crnoj ili teget boji je neophodan svakom muškarcu, pogotovo tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Pročitajte i 3 predloga kako da nosite narandžastu boju ove zime

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *