10 savršenih šalova za ovu sezonu - Men`s Health

10 savršenih šalova za ovu sezonu

On dozvoljava različite kombinacije i može potpuno da transformiše stil!

ŠKOTSKI TARTAN ŠAL

Ovaj šal se smatra prazničnim klasikom, i to zbog dobrog razloga, jer donosi duh novogodišnjih praznika, a ne izgleda suludo kao, na primer, džemperi ukrašeni motivima irvasa i Deda Mraza.

Otkrijte: 5 jednostavnih načina da vežete šal

 

Takođe, možete ga nositi tokom cele zimske sezone, a slaže se s gotovo svim materijalima i bojama. Najbolje od svega je što više ne moramo da se ograničimo na one na kojima dominira crvena boja, već se proizvode u svim mogućim kombinacijama.

ŠAL OD KAŠMIRA

Klasični komad koji se odlično kombinuje, a najbolje izgleda u nekim formal varijantama savršen je detalj za svaku jesen i zimu.

 

ŠAL NA TUFNE

Ove šare su tradicionalan ukras za šalove, ali ove sezone odišu zabavom i naslanjaju se na pop art estetiku s dosta blažim i umerenim tonovima.

Imajte na umu da ne ume baš svako da nosi ovakav print, pa pokušajte što objektivnije da pogledate svoj odraz u ogledalu pre nego što izađete iz kuće.

Saznajte: Kako razlikovati muški šal od ženskog?

ŠAL OD VUNENOG ŠTOFA

Ako od šala tražite eleganciju, upravo ovaj tip šala je pravi za vas. Lagan je, mekan i veoma topao.

 

ŠAL S ROMBOIDIMA

Ako ste umorni od jednobojnih ili klasičnih kariranih šalova, probajte neki od ovih komada. Ovaj stil je veoma tradicionalan, ali u isto vreme ekscentričan i upadljiv.

OVERSIZE ŠALOVI

Nemojte da preterujete kao Leni Kravic, ali veliki šalovi mogu biti dobar dodatak vašem garderoberu ove sezone. Uz to, zahvaljujući njima će vam biti i toplije.

Pogledajte: 4 fenomenalne jakne za ovu jesen

PRUGASTI ŠAL

Horizontalne pruge će vam dati sportski i nešto opušteniji izgled i omogućiti vam kombinovanje naizgled nespojivih boja.

SVILENI ŠAL

Iznenađujuće su topli i veoma elegantni. Uz jedan ovakav, neće vam trebati kravata i savršen je izbor za formalnije prilike.

 

ŠAL S GEOMETRIJSKIM ŠARAMA

Ovaj šal pružiće vam umeren i pomalo minimalistički look , a naročito ga možete naglasiti ukoliko duži šal savijen više puta.

Pročitajte: Jednu od ovih jakni morate imati ove sezone

 

NEOBIČNI ŠALOVI

Za ovu sezonu na pistama nismo videli mnogo ekscentričnih komada, ali je neuobičajen šal zanimljive boje ili printa odličan način da privučete pažnju i istaknete svoj jedinstven i maštovit stil.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *