Šta obući za upoznavanje s njenim roditeljima? - Men`s Health

Šta obući za upoznavanje s njenim roditeljima?

Mark Entoni Grin vam otkriva na koji način ćete najbolje impresionirati njene roditelje, da li treba da uvučete košulju u pantalone, kao i koja kombinacija boja je pun pogodak.

Konačno idete na upoznavanje njenih roditelja, ali ne želite da izgledate kao da ste previše potrudili, ali ne želite da ostavite utisak šmokljana i muškarca, koji ne vodi računa o svom izgledu.

Saznajte i 8 tema kojima ćete uništiti i izlazak i sve svoje šanse

Poslednja stvar koja vam je potrebna jeste da se stresirate oko izbora garderobe, budući da vaša odevna kombinacija za upoznavanje njenih roditelja treba da pokaže upravo suprotno – da ste puni samopouzdanja i da ste opušteni.

NEKA VAM DEVOJKA BUDE GLAVNI STILISTA ZA OVU PRILIKU

Nemojte da kupujete ništa novo, već verujte komadima iz svog ormana. Kojim komadima? Pitajte svoju devojku! Ona će znati da li je bolje da svoje nove patike ipak ostavite kod kuće i obučete sportski kaput. Takođe će znati da li će vas odelo učiniti previše stilizovanim za ovu priliku. A šta ako bude pogrešila? Onda ćete se zajedno smejati ovome za nekoliko dana.

 

Oprez: Ovakvu prosidbu će sigurno odbiti

(NE) UVUĆI KOŠULJU U PANTALONE?

Mislite da će vas uvlačenje košulje u pantalone učiniti štreberom, a ako ne uvučete da ćete izgledati neuredno i raspušteno? Da li postoji sredina?

Ne postoji. Slušajte pažljivo: Ako Majk Tajson uvuče košulju u pantalone, neće izgledati kao štreber.

Ukoliko želite da ne uvlačite kopšulju u pantalone, ali da i dalje izgledate čisto i uredno, onda zapamtite da je najbitniji kroj i oblik košulje. Dužina košulje spreda bi trebalo jedva da vam prekrije prepone i trebalo bi da bude fit slim uz telo i rukave.

Pročitajte i  Šal u retro stilu

Šta da obučete za prvi sastanak?

KOJA KOMBINACIJA BOJA JE NAJBOLJA?

Uvek se odlučite za boje koje su provereno dobra kombinacija, poptu crne i bele, braon i plave ili se odlučite za monohromatski izgled u crnoj boji, sivoj ili beloj boji, ali se opet trudite da ne bude previše dosadno. I nikada nemojte da mešate zelenu i ljubičastu.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *