Movember inspiracija: Koji oblik brkova vam najviše odgovara? - Men`s Health

Movember inspiracija: Koji oblik brkova vam najviše odgovara?

HULK HOGAN

Glumac i bivši WWE rvač neguje jedan od najpopularniji tip brkova. Ako se i vama dopadaju Hogani brkovi “držači”, počnite da ih puštate odmah na početku novembra i svaki dan brijte ostatak lica oblikujući brkove kakve želite. Koristite poseban trimer za brkove, kako biste dobro izdefinisali oblik i pobrinuli se da budu simetrični.

Saznajte i 6 stvari koje niste znali o brkovima

Ovaj stil brkova se često javlja u kombinaciji sa zulufima ili usamljenim dlačicama ispod donje usne.

“Držači” pristaju muškarcima čije se samopouzdanje nalazi na dvema opozitnim granicama: ili su previše samouvereni ili su stidljivi i želi jasno da pokažu ostalima da učestvuje u Movembru.

MH inspiracija: Uz ovakve brkove nije vam potrebno fensi oblačenje, već samo jednobojna košulja i džins. Ne pomišljajte na kožu, likru ili druge stvari koje mogu da izgledaju čudno i uvrnuto na vama.

 

Hulkamaniacs I’m signing autographs & taking photo-ops at #WestchesterCountyCenter #WhitePlains #NY at @nyshowscom event on 10/3 1:30-3pm

Posted by Hulk Hogan on miércoles, 30 de septiembre de 2015

SALVADOR DALI

Osim slika, jedna od najupečatljivijih stvari kod Salvadora Dalija jesu njegovi brkovi. Ako i vi želite ovaj kitnjasti stil brkova, morate da imate snažan karakter i da vi nosite brkove, a da ne dopustite da oni nose vas.

Osim ukoliko niste previše maljavi, trebaće vam mnogo vremena da dođete do idealnog oblika “Dali” brkova. Svakodnevno pratite razvoj svojih brkova i brijte ostatak lica kako biste istakli gornju usnu i brkove iznad nje. Kada dobijete potrebnu gustinu, željeni oblik i kada krajevi budu dovoljno dugački da ih zahvatite palcem i kažiprstom, uzmite vosak (ili se posavetujte sa svojim berberinom) i stilizujte ih poput Dalija.

Otkrijte i 6 stvari koje niste znali o Salvadoru Daliju

MH inspiracija: Šta god da oblačite, nosite kombinaciju sa samopouzdanjem i ne dozvolite da vas brkovi nadvladaju. Imajući u vidu ekstrovertni stil ovog nadrealiste, predlažemo vam da svoje nove brkove prošetate na specijalnom svečanom događaju u kitnjastom odelu sa aksesoarima poput džepne maramice i leptir mašne.

 

ALBERT AJNŠTAJN

Pročitajte i  Koje muške naočare za sunce su sada u trendu?

Ovaj stil brkova najbolje pristaje starijim džentlmenima i svakako se nose uz dozu autoriteta i samopouzdanja.

Brkovi Alberta Ajnštajna deluju prilično nestašno i divlje, pa kada konačno pustite odgovarajući dužinu i gustinu brkova, stilizujte ih voskom kojim ćete moći da na pravi način dobijete efekat messy brkova Alberta Ajnštajna.

Otkrijte i Šta brada i brkovi govore o vama?

MH inspiracija: Ovaj stil brkova prošetajte u tvidu, kardiganu i brogues čizmama.

 

KLARK GEJBL

Ovakvi brkovi, inspirisani glumačkom ikonom 1940-ih i 1950-ih godina, najbolje pristaju ćosavim muškarcima.

U pitanju je veoma precizan i tanak oblik brkova, koji lako može da se stilizuje trimerom, a završno oblikovanje brkova pokušajte voskom. Uvek se trudite da vam ostatak lica bude gladak i sveže obrijan.

MH inspiracija: Imajući na umu stil poznatog glumamca, ovakvi brkovi se nose uz smart casual stil. Nosite odelo i kravatu, a preko obucite kaput. Celu kombinaciju možete da začinite fedorom.

U susret Movembru: 5 stvari koje morate da uradite 

Mlađi muškarci, koji žele više da nose rokabili stil, neka obuku belu majicu, kožnu jaknu, džins i crne kožne čizme.

 

Clark Gable In Gone With The Wind.

Posted by Nathan MN on martes, 3 de noviembre de 2015

RON

Ovaj stil brkova je dobio ime po dvojici glumaca: prvi je Vil Farel, koji je glumio Rona Burgundija u Spikeru, a drugi je Nik Oferman, koji je glumio Rona Swonsona u TV stikomu Parks&Recreation.

Ovi retro brkovi upravo pristaju retro muškarcima, a sapun i ovda su sve što vam je potrebno za njihovo stilizovanje. Lepo obrijte ostatak lica svakog jutra i ostavite da vam porastu The Ron brkovi.

MH inspiracija: Ovakvi brkovi su skoro potpuno anti-fashion, pa se najbolje nose u braon nijasne, zakrpe na laktovima i somot.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *