Kako ćemo nositi duks za kojim smo potpuno poludeli? - Men`s Health

Kako ćemo nositi duks za kojim smo potpuno poludeli?

Kada je reč o komadu koji ovoliko privlači pažnju, podrazumeva se treba da ga nosimo jednostavno. To znači da će kragna – uvek i u svakom trenuku – biti glavni detalj.

Dakle, vreme je zaboravite na aplikacije i natpise (njih ostavite za majice i toplije dane).

Modna revolucija: Kako da nosite trenerku u svakoj prilici

OBOJTE STIL

Ipak, ako vam se čini da izgledate pomalo dosadno, možete pre izabrati duks čiji su džepovi, kapuljača i okovratnik, rukavi ili delovi rukava u nekoj drugoj boji. Najbolje izgledaju komadi kojima je osnovna boja tamnija od ovih ukrasa – recimo, tamnozeleni duks čiji su rukavi ili džepovi za nekoliko tonova svetliji.

Takođe, dobar izbor je i trobojni duks, ali samo ukoliko su boje mudro kombinovane.

Sportski stil: Vreme je za prsluk!

UČINITE STIL ZABAVNIM

Ovakav komad pruža fenomenalnu mogućnost da se poigramo rajsferšlusima. Izbegavajte one koji se prostiru vertikalno sredinom duksa i stvaraju izgled “fantomke”, već se pre odlučite za neki od modela koji se zakopčavaju ukoso. Tako ćete izgledati upečatljivo i kada ga nosite zakopčanog i kada je nešto toplije. Naravno, u skladu s pravilom o jednostavnosti, rajsferšlus bi trebalo da bude suptilan i ne odvlači previše pažnje od okovratnika.

KOMBINUJTE

Pročitajte i  Ubrzajte protok krvi u organizmu

Iako je reč o, na prvom mestu, sportskom odevnom komadu, on nije rezervisan samo za trenerke, već sjano – možda još i bolje – izgleda kada se nosi uz džins. S obzirom na to da je sezona slojevitog oblačenja odavno počela, nosićemo duks s visokim okovratnikom ispod sportske jakne, “jačeg” šuškavca, crnih đubretaraca, army jakni s velikim efektnim džepovima… I, da, čak i s kožnim jaknama.

Kada je reč o obući, ne bi bilo loše kada bi neki detalj na njima ili pertle bili u boji duksa ili jedne od boja na njemu, ali je loša ideja da osnovna boja patika i duksa budu idenične.

Probajte: 20 poslovnih kombinacija za 20 radnih dana!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *