Sa čim kombinovati kožnu jaknu? - Men`s Health

Sa čim kombinovati kožnu jaknu?

Možete mnogo da pogrešite kada je odabir kožne jakne u pitanju. Pre svega, morate da budete sigurni da vam savršeno pristaje. Neka vam sa strane bude uska i prati liniju vašeg tela. Možete da probate broj manje nego što biste inače probali, kako biste osetili razliku i osećaju.

Saznajte i Kožna jakna vraća zaboravljenu romantiku

NAČINI KOMBINOVANJA

1. Zgrabite par omiljenog džinsa (dokle god je tamniji teksas u pitanju), belu košulju i tanku crnu kravatu. Obucite crnu bomber jaknu i omiljene bele patike i na idealan način ćete spojiti formalni i casual stil.

2. Tamnobraon fatique jaknu uparite sa opuštenijim baggy farmericama crno/belom majicom sa printom i patikama. Upotpunite svoj nonšalantni vikend autfit naočarima za sunce i sivom beani kapom.

3. Pokušajte da svoju omiljenu kožnu jaknu iskombinujete uz jednobojnu ili prugastu košulju. Inspiraciju potražite u stilu Roberta Patinsona i iskombinujte sivi ili crni teksas sa tamnocrvenom ili tamnoplavom bojom i crnom bomber jaknom.

4. Pokušajte sa obrnutim formalno gore, casual dole izgledom. Iskombinujte sive ili teget elegantne pantalone sa jednostavnom neutralnom i komplementarnom majicom i brogues čizmama s motocross kožnom jaknom u boji kafe. Uz ovakvu kombinaciju savladaćete pravila smart casual stila.

Otkrijte i Kožna jakna za efektan izgled

 

Na kraju krajeva, šta ne možete da nosite uz kožnu jaknu? To je klasičan komad koji nikada neće izaći iz mode.

Neka se šavovi na ramenima podudaraju sa vašim ramenima, pazite da vam oko struka bude preuska i nemojte da se odlučite za predugačke rukave samo iz straha da ne odaberete prekratke.

TRI STILA KOŽNE JAKNE

  • Fatique – dva džepa na grudima i ponekad imaju naramenice
  • Motocross (ima minimum detalja i ništa osim dva džepa na struku)
  • Bomber (ima linije na rukavima i i struku od rebraste vune)
Pročitajte i  VELIKO ZIMSKO SNIŽENJE ITALIJANSKE OBUĆE OD PRIRODNE KOŽE: Obradujte svoja stopala!

Pročitajte i Izabrati kožnu jaknu

BOJA

Većina muškaraca se odlučuje za crnu, klasičnu kožnu jaknu. Mmeđutim, nemojte se plašiti da pokušate sa braon bojom čokolade, krem ili bež nijansom.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *