Filmovi koje morate da pogledate do kraja 2015. - Men`s Health

Filmovi koje morate da pogledate do kraja 2015.

CRNA MISA (premijera 27. novembar)

Istinita priča o Vajtu Bulgeru, jednom od najozloglašenijih kriminalaca u istoriji SAD-a, koji je sklopio savez sa FBI, ali je ubijen na putu ka vrhu kriminalnog sveta u Bostonu.

Saznajte i 10 najboljih košarkaških filmova

Glavnu ulogu igra Džoni Dep, a mu se pridružuju sjajni Benedikt Kumberbač, Džep Edgerzon, Kevin Bejkon, Dakota Džonson i mnogi drugi. Ukoliko ste uživali u filmu The Departed, onda je ovo pravi film za vas.

U SRCU MORA (25. decembar)

Reditelj Ron Hauard je bio inspirisan knjigom Mobi Dik i istinitom pričom iz 1820. godine, pa je rešio da nam predstavi intenzivnu priču fokusirajući se na izazovima i nevoljama broda Essex koji je krenuo u lov na kitove, ali je 90 proveo miljama daleko od kuće.

Pročitajte i 10 najuticajnijih akcionih filmova ikada

BRUKLIN (6. novembar)

Džon  Krauli, koji je radio neke od najboljih epizoda druge sezone serije True detective, vraća se u bioskope ovim filmom, koji kroz žanr romantične drame predstavlja priču mlade žene 1950-ih godina u Irskoj koja emigrira u Njujork i biva zarobljena u ljubavnom trouglu između muškarca iz Njujorka i Irske.

Otkrijte i 8 filmova Džejka Džilenhala koje morate pogledati

Glavne uloge igraju Serše Ronan, Domnal Glison, Majkl Zegen i drugi. Mnogi misle da bi Serše Ronan već trebalo da priprema govor na dodeli Oskara za ovu ulogu, a i da bi Nick Hornby mogao da se nađe u konkurenciji za najbolji scenario.

MAGBET (2. oktobar)

Glavne uloge u ekranizaciji Šekspirovog dela i priči od Magbet, škotskom kralju koji na svom putu pod uticajem žene i vračara odlučio da sa trona skine i ubije vladara Dankana, igraće Marion Kotijar i Majkl Fasbender. Ako sjajnoj glumačkoj ekipi dodamo i snimatelja koji je radio i na seriji True detective, spremite se za prelepe pejzaže i prizore mračnih, zadimljenih zamaka.

Pročitajte i 10 najboljih muških filmova svih vremena

MOST ŠPIJUNA (27. novembar)

Tom Henks i Stiven Spilberg udruženim snagama sigurno koračaju ka Oskaru. Fim oslikava period Hladnog rata i priču američkog advokata, koji je regrutovan od stane CIA da spasi pilota u pritvoru u Sovjetskom savezu.

Pročitajte i  Moda: 4 načina da upropastite svoj izgled

Pročitajte i 5 filmova zbog kojih obožavamo Toma Hardija

SIKARIO (8. oktobar)

Emili Blant igra agenta FBI koja je u zaleđu između Meksika i SAD-a i treba da spreči narko kartel u svojim idejama. Pomoć joj pruža misteriozna žena (Benisio del Toro), koja ima sumnjive metode ispitivanja, koje će biti sankcionisane od strane pretpostavljenih.

Reditelj je Deni Vilnev, koji je poznat po fantastičnom filmu Prisoners.

Saznajte i Najbolji “muški” filmovi nagrađeni Oskarom

HUNGER GAMES: MOCKINGJAY, Part II (20. novembar)

Ljubitelji filmova The Hunger Games, pripremite se za uzbudljivo finale Ketnis Everdin, koja nakon što je simbolizovana kao ptica rugalica, zajedno sa Distriktom 13 kreće u sveopštu revoluciju protiv autokratskog Kapitola.

DOBAR DINOSAURUS (27. novembar)

Dizni se vraća u bioskope u želji da nas duboko dirne svojim fantastičnim pričama. Da li ste se ikada zapitali kako bi Zemlja izgledala da je izostala kometa, koja je uništila dinosauruse i da su ljudi i dinosaurusi bili primorani da zajedno žive? Ovaj animirani film upravo prikazuje ovu priču i svet dinosaurusa.

Otkrijte i Filmovi koji će vas motivisati da trenirate još jače

Svoje glasove u ovom crtanom filmu su pozajmili Džefri Rajt, Sem Eliot, Anna Pacquin i Frances Mekdorman. 

SPECTRE (26. oktobar)

Denijel Krejg, kome je ovo četvrta i poslednja uloga tajnog agenta, ne prestaje da nas iznova oduševljava svojom upečatljivom glumom. Misterioznog zlikovca koji je povezan sa Bondovom prošlošću igra sjajni Kristofer Volc, dok čuvar Galaksije i bivši rvač Dejv Batista igra Mr Hinksa.

Saznajte i Ko će biti novi Džejms Bond?

Uživajte u novoj akcionoj priči Džejmsa Bonda i pogledu na Bondovu devojku Moniku Belči.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (17. decembar)

Jedan od najočekivanijih filmova poslednjih 10 godina i nastavak sage Džordža Lukasa, koja dolazi u bioskope 30 godina nakon Star Wars: Episode VI -Return of the Jedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *