6 situacija u kojima je nošenje džinsa neprikladno - Men`s Health

6 situacija u kojima je nošenje džinsa neprikladno

VENČANJE PRIJATELJA

Ma koliko da je venčanje vašeg prijatelja osmišljeno u opuštenom duhu i ambijentu, nikada ne bi trebalo da nosite džins na ovakvu svečanost. Čak iako je u pitanju tamni slim fit džins koji vam savršeno stoji.

Otkrijte i Kako se obući za venčanje

RAZGOVOR ZA POSAO

Ukoliko je u pitanju komporativna kompanija, na farmerice ne treba ni da pomišljate, ali ovo pravilo proširujemo i na sve ostale poslodavce. Lep par tamnih chino pantalona je mnogo sofisticiraniji izbor, a taj jedan sat na razgovoru za posao može da vam promeni budućnost.

Saznajte i Kako se obući za razgovor za posao

U POZORIŠTE

Verujemo da obožavate da nosite džins, ali preskočite ovu jednu noć kada idete u pozorište. Kodeks oblačenja prilikom odlaska u pozorište nikako ne uključuje nošenje džinsa i patika.

KOKTEL PARTY

Bez obzira na to koliko su vam lepe cipele i košulja, izbegavajte da nosite farmerice na ovakvim svečanostima. Ako odelo nije naznačeno u dress codu, a vi sumnjate da će događaj biti previše formalan, pitajte domaćina šta da očekujete, kako ne biste bili jedini muškarac u farmerkama.

Pročitajte i Kako da nosite podvrnuti džins

SKIJANJE

Sportske aktivnosti sa razlogom zahtevaju sportsku garderobu, a pre svega zbog bezbednosti i udobnosti. 

CRKVA

Religijska ceremonija nije mesto za vaš omiljeni par farmerica, ma koliko da ih volite. Ukoliko ne nosite odelo, onda će par krojenih pantalona i cipele biti super izbor.

Otkrijte i 3 pravila kako da izgledate sjajno u džinsu

A.J.

Pročitajte i  Evo kako se postaje pravi muškarac (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *