Men’s Health Liga izuzetnih džentlmena: Svečano dodeljene nagrade istaknutim pojedincima - Men`s Health

Men’s Health Liga izuzetnih džentlmena: Svečano dodeljene nagrade istaknutim pojedincima

Ovaj glamurozan događaj je okupio VIP zvanice iz sveta biznisa, kulture, mode, sporta i umetnosti medju kojima su bili Slavimir Stojanović, Petar Strugar, Miloš Nadaždin, Duška Jovanić, Boško Jakovljević i mnogi drugi.

 

Liga izuzetnih džentlmena nagradu za sportistu godine, koja je pod pokroviteljstvom kompanije Renault Nissan group je u ime mladih košarkaša primio Rade Zagorac. Janku Tipsareviću je dodeljena nagrada za uzor godine pod pokroviteljstvom kompanije Đak sport. Liga izuzetnih džentlmena nagrada za umetnika godine pripala je Slavimiru Stojanoviću, a nagrada za glumca godine pripala je glumcu Slavenu Došlo.

 

Miloš Nadaždin je laureat za priznanje najbolji fotograf godine, a Jovica Spajić je dobitnik Liga izuzetnih džentlmena nagrade za poduhvat godine pod pokroviteljstvom kompanije Hemofarm.

 

Vojislav Novaković je ispred kompanije Fashion Company dobitnik nagrade za razvoj u modi, dok je priznanje za životni stil pripalo Ivanu Stankoviću. Nagradu za biznis inspiraciju godine dobio je Nikola Čavić ispred kompanije Nordeus, dok je po mišljenju Men’s Healtha žena godine glumica Tamara Dragičević.

 

Restoran Sakura je dodelila dve nagrade za urbane samuraje dizajnerki Ines Janković i glumcu Petru Strugaru.

Svečana ceremonija dodele nagrada laureatima je propraćena programom koji je vodio glumac Petar Benčina.

 

Liga izuzetnih džentlmena je organizovana pod pokroviteljstvom kompanija: Renault – Nissan group, Djak Sport, Apatinska Pivara i Hemofarm.

Pročitajte i  Devojke su presudile: Moj muškarac najbolje izgleda u...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *