Odelo krojeno po meri obećava veći ulov - Men`s Health

Odelo krojeno po meri obećava veći ulov

KAKO TO ISPRAVITI?
Potpuno je druga priča kada su u pitanju odela krojena po meri, koja naravno savršeno pristaju vašim proporcijama i ističu sve one dobre delove.
Barem tako kažu rezultati istraživanja koje je sproveo jedan od velikih lanaca odela krojenih po meri Arden Rid u četvoromesečnoj interenacionalnoj anketi. Isti mladić  sniman je u dva odela istog dizajna ali jedno je bilo krojeno po meri, dok je drugo fabrički izrađeno. Napravljena su dva profila sa istim podacima i zatim postavljena na dejting sajt. Posete žena su bile mnogo veće na profilu muškarca sa krojenim odelom, što nije naročito iznenađujuć podatak obzirom da je istraživanje sprovela firma koja se bavi upravo krojenjem odela ali mi ćemo im verovati. Ne bismo voleli da  prenebegnete ovaj podatak i umrete sami zato što ste na prošloj proslavi pozajmili odelo od svog straijeg brata.
Ovo nije samo modni savet o tome da nosite odelo koje vam savršeno pristaje i ističe atribute vašeg đavolski zgodnog tela, ovo je i savet vezan za vaš budući emotivni život, koga po ovom istraživanju neće biti ako budete šetali okolo u prevelikom odelu.

Pročitajte i  100 godina muške lepote u samo 60 sekundi (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *