Kako da nosite tvid ove sezone - Men`s Health

Kako da nosite tvid ove sezone

Tvid je vrsta tkanine, koja je bila popularna još u 18. veku u Škotskoj i oslikavala je stil modernog i praktičnog muškarca. Međutim, komadi od tvida se ove sezone vraćaju u modi, jer se nalaze između klasičnih i modernih komada, a prema rečima Krisa Šosoda, modnog urednika Ape to Gentlemen, ova tkanina pruža brojne mogućnosti za nošenje tokom jeseni i zime, jer je spoj udobnog i toplog i smart izgleda.

Otkrijte i Tri fenomenalna kaputa za zimu

CASUAL AUTFIT

Želite da nosite tvid, ali ne znate kako? Najbolje je da počnete od jednobojnih komada.

Pokušajte da iskombinujete jednobojni blejzer od tvida sa neutralnom bluzom, rolkom ili košuljom, tamnim, ispranim džinsom i kožnim čizmama.

KAPUT OD TVIDA

Jedan od najlakših načina da tvid uvrstite u svoj način oblačenja jeste da nabavite jedan kaput.

Pročitajte i Usuđujete li se da isprobate ove jesenje trendove?

Crni ili sivi kaput od tvida sa tkanjem riblje kosti predstavljaće statement odevni komad, koji će upotpuniti vaš jesenji stil.

Ispod ovog kaputa obucite džemper boje uglja, crne farmerice i par kožnih čizama kako biste sjajno izgledali u monohromnoj kombinaciji od glave do pete.

AKSESOARI OD TVIDA

Kada spomenete tvid, možda vam pre svega na pamet padaju krojeni komadi i kaputi, ali ne zaboravite da i aksesoari mogu suptilno da zaokruže vaš izgled ove sezone. Predlažemo vam da razmislite o aksesoarima poput torbe, kravate, rukavica ili šala od tvida.

Stil: 3 pravila nošenja aksesoara

Ako vam se ovi detalji čine isuviše sigurnim i proverenim, probajte sa kačketom od tvida ili detaljima ove tkanine na cipelama ili čizama.

A.J.

Pročitajte i  Obucite se kao Getsbi
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *