Najbolje kombinacije boja za jesen/zimu 2015 - Men`s Health

Najbolje kombinacije boja za jesen/zimu 2015

Crna i teget: Nova kombinacija boja za muškarce

TEGET I BURGUNDI

Izražajna, jarka nijansa crvene boje i svetlija nijansa plave boje će najbolje izgledati na svetlosti prolećnih i letnjih dana, dok će vam tamnije nijanse poput burgundi crvene i teget boje najbolje pristajati u toku hladnijeg perioda godine.

Najbolji način da iskombinujete ove dve boje jeste da tamniju, crvenu nijansu tretirate kao fokus vašeg autfita, koji ćete uokviriti teget detaljima.

Kupite jedan upečatljiv komad u burgundi nijansi crvene boje, kao što su džemper, rolka, blejzer ili čak i kaput i upotpunite ih teget detaljima kao što su kravata, oksford košulja, chino pantalone ili tamni isprani džins.

PLAVA I ZELENA

Ova kombinacija boja je bila jedna od najmodernijih ovog leta, a svoju popularnost nastavljaju i tokom jeseni i zime, samo u malo drugačijim nijansama.

Umesto neboplave i morske zelene boje, ove jeseni i zime kombinujte njihove tamnije, bogatije i toplije nijanse, poput maslinasto zelene i teget.

Teget parka ili kaput uz maslinasto zeleni zeleni džemper i sive pantalone je idealna trendi komabinacija u kojoj ćete biti zapaženi.

Međutim, nećete pogrešiti ni ako kaput ili mantil budu u zelenoj boji, a džemper ili košulja teget boje.

Probajte i sa sakoom u boji mahovine ili bomber jaknom u svetlijoj nijasni maslinasto zeene boje i nećete se pokajati.

Otkrijte i 10 jesenjih komada koje morate da imate

 

KAMEL I CRNA

Obe boje su lako uklapaju, pa ne morate previše da razmišljate o njihovom kombinovanju.

Razmilite o sofistiranom autfitu koji podrazumeva kamel kaput ispod kojeg ćete obući sivi džemper i pantalone sa širokim nogavicama u crnoj ili sivoj boji.

Takođe možete da obučete kamel džemper ili košulju dugih rukava, a preko crnu kožnu bajkersku jaknu, a nepogrešivu kombinaciju predstavljaju i par kamel chino pantalona i bela košulja.

Pročitajte i  Sportsko gradski stil

Kombinovanje boja: 3 stvari koje morate imati na umu

SIVA I SIVA

Siva je nekako predodređena za hladniji period godine, u kome skoro i nema sunca.

Monohromatski izgled je u trendu već nekoliko godina, ali ako nosite istu boju od glave do pete, morate da budete inovativni i da osmislite pravi način da akcentujete svoj izgled, a trik je u odabiru različitih tekstura.

Na primer, obucite pamučnu košulja i vuneni kaput ili vunene pantalone, koje u svojoj teksturi sadrže i sitne tačke u drugoj (beloj, crnoj) boji.

Jesen 2015: 5 stvari koje smo naučili s modnih pista

Osim sa teksturom, možete se igrati i sa nijansama sive boje, a kao osnovno pravilo imajte na umu da bi trebalo da se držite tamnijih nijansi sive ako imate svetliji ten, odnosno da nosite svetlije nijasne ukoliko imate tamniji ten.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *