Emi 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu - Men`s Health

Emi 2015: Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

DEJVID OLEJOVO

Sve popularniji britanski glumac je poznat po smelim odabirima odela, a na ovogodišnjoj ceremoniji dodela nagrade Emi je s pravom odneo titulu najbolje obučenog frajera budući da je zablistao u elegantnom crnom odelu s printom, crnom leptir-mašnom i detaljom bele strelice na reveru.

Pogledajte kako je Dejvid Olejovo dominirao crvenim tepihom na ovogodišnjoj dodeli Oskara

 

DŽO MANĐANELO

Njegov najbolji aksesoar je bez sumnje bila verenica Sofija Vergara, ali ne možemo da poreknemo da je i Manđanelo izgledao fantastično u klasičnom crnom smokingu s leptir-mašnom i crnim elegantnim cipelama.

Stil: Džo Manđanelo – jednostavan i fenomenalan

 

DŽON STAMOS

Jedan od najbolje obučenih glumaca ove godine je bio Džon Stamos, koji je idealno uklopio crni smoking, leptir-mašnu i burgundi džepnu maramicu.

 

PITER FACINELLI

Klasično odelo i još klasičnije cipele su nepogrešiva kombinacija i recept Pitera Facinelija za idealan svečani autfit, uz koji se fantastično slaže stilizovana kratka brada.

 

TITUS BURGESS

Ovaj šarmer i zvezda serije Unbreakable Kimmy Schmidt je pokazao svoju želju za eksperimentisanjem i predstavljao je pravo osveženje na crvenom tepihu.

Otkrijte i Najbolje obučeni frajeri na Filmskom festivalu u Torontu!

Glumac je obukao tamnozeleno odelo sa crnim reverima, koje je iskombinovao sa belom košuljom, elegantnim lakovanim crnim cipelama, crvenom džepnom maramicom i najupečatljivijim aksesoarom u vidu leptir-mašne floralnih motiva.

 

Ako pogledamo odevne kombinacije frajera na ovogodišnjim Emi nagradama, možemo da zaključimo da klasičan smoking nikada ne izlazi iz mode i da još jednom potvrdimo važnost odabira pravih cipela. 

A.J.

Pročitajte i  Manje prijatne činjenice o bradi
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *