6 stvari koje niste znali o Tomu Hardiju - Men`s Health

6 stvari koje niste znali o Tomu Hardiju

BIO JE IZBAČEN IZ ŠKOLE DVA PUTA

“Išao sam u državnu školu, gde sam učio latinski od devete godine, a očekivalo se da ću kasnije pohađati St Paul’s, a možda i Kembridž, ali ja nisam ispunio ta očekivanja”, rekao je Hardi.

Glumac je u ranoj mladosti bio izbačen iz Reed’s School zbog krađe, a potom i iz dramske škole “Ričmond” zato što je bio nemiran. Takođe, nije uspeo da završi studije glume u Londonu.

Pročitajte i Osnove klasičnog stila Toma Hardija

BAVIO SE MODELINGOM

Učestvovao je 1998. godine u popularnom televizijskom formatu The Big Breakfast, tj. u takmičenju za najboljeg supermodela. Šta mislite, kako je prošao? Ooo, da, pobedio je.

Osim novčane nagrade, Hardi je sklopio profesionalni ugovor s agenijom Models One, ali je ubrzo otkrio da se mnogo bolje oseća dok glumi.

“Pokušao sam da budem model s 19 godina i bio sam užasan. Mogu da funkcionišem jedino ako postanem neko drugi (aludirajući na glumu)”, rekao je Hardi.

Saznajte i Kako je Tom Hardi postao pobesneli Maks

BIO JE I REPER

Njegova hip hop karijera nije baš bila uspešna, ali dovoljna je činjenica da je kao adolescent uspeo da sklopi ugovor za snimanje albuma i ostvari saradnju sa čovekom koji je bio menadžer grupe The Fugees. Uz to, sarađivao je s producentima Vorenom Rikerom i Gordonom Vilijamsom, koji su osvajali Gremije!

Otkrijte i 5 filmova zbog kojih obožavamo Toma Hardija

BIO JE ZAVISNIK OD KREKA

Tom Hardi je bio zavisnik od alkohola i droge, a 2003. godine je kolabirao na sred ulice u Londonu i probudio se u krvi. Tada je shvatio da je vreme da promeni svoj način života – pre nego što bude kasno.

Pročitajte i  Kako da dominirate i smart casual stilom?

POSVEĆEN ULOGAMA

Njegova posvećenost ulogama je impresivna. Kada se pripremao za ulogu u filmu Bronson, morao je da uradi 2.500 sklekova dnevno da bi nabildovao mišiće i transformisao telo. 

Tom Hardi: Ovo su moje tri najvažnije životne lekcije

Da bi se spremio za ulogu u filmu Warrior, Hardijev trening je podrazumevao dva sata boksovanja dnevno, dva sata tajlandskog boksa, dva sata džiju džice, kao i dva sata dizanja tegova sedam dana nedeljno tokom tri meseca.

Za ulogu u filmu Bejna u The Dark Knight Rises, Hardi je morao da nabaci 13 kilograma što samo govori koliko je predan svom poslu i ulozi koju igra.

OBOŽAVA TETOVAŽE

Svoju prvu tetovažu je uradio kada mu je bilo tek 15 godina.

“Svaka tetovaža je period mog života ili prijatelj koga sam izgubio. Obeležio sam sebe svim što je označilo moj život. Kada sam išao u školu glume rekli su mi da neću dobiti posao ako imam tetovažu, ali toliko radim da svaki put kada odigram neku ulogu uradim i tetovažu”, kaže Hardi.

Pročitajte i Bejnov trening

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *