Jesen sa stilom: Kako da nosite skinny jeans - Men`s Health

Jesen sa stilom: Kako da nosite skinny jeans

Neosporno je da pre nekoliko godina, muške mode kakvu danas poznajemo nije bilo ni u najavi. Skinny jeans pre nekoliko godina nisu bile namenjene muškarcima, ali sada su konačno tu i imamo priliku da iskoristimo sav potencijal ovih farmerica kako bismo izgledali najbolje moguće.

Ipak, treba imati na umu nekoliko stvari…

Znate li Čemu služi džepić na farmericama?

KOLIKO SU USKE?

Ukoliko zanemarite brendove, materijale, boje i stilove, sve skinny jeans mogu se podeliti u dve grupe: preuske (kao da ste samo sprejem isprskali noge) i „standardne“. Preuske farmerice imaju mnogo elastina i gotovo da su slepljene sa člankom, dok su standardne uglavnom napravljene od pamuka i/ili imaju izuzetno nizak procenat elastina, a oko članaka su neđto labavije.

Otkrijte: 3 načina da nosite bele farmerice

Imajte jednu stvar na umu, ukoliko imate dovoljno samopouzdanja, bilo koji od ovih modela će vam pristajati, ali ako ste osetljivi kada je reč o kilaži i pomalo nesigurni, bolje je odabrati standardan model.

SA ČIM IH KOMBINOVATI?

Najvažnije je da izbegnete zamku u koju u mnogi muškarci lako upadaju: nikako se ne pridržavajte glupog pravila uske farmerice – uzak gornji deo. Štaviše, ne plašite se da se osmelite i za neki oversize izbor poput predimenzioniranog kaputa, sakoa ili karirane košulje.

Pogledajte: Jesenji kaubojski trend – uvucite farmerice u čizme

Takođe, slobodno kombinujte različite dezene i materijale, ali vodite računa o tome da izgled bude u najvećoj meri monohromatski – s tek ponekim upečatljivim detaljem u jarkoj boji.

Pročitajte i  Roštiljaj kao muškarac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *