10 jesenjih komada koje morate da imate - Men`s Health

10 jesenjih komada koje morate da imate

Dizajneri su ove jeseni inspirisani nepristupačnom nostalgijom, sa naglaskom na utilitarističkim detaljima, ručni rad i tradicionalnu mušku odeću.

STATEMENT MANTIL

Izaberite mantil sa jednim ili dva upečatljiva detalja (interesantna boja, kul dugmad, kroj, super postava) i pustite ga da bude vaš zaštitni znak ove jeseni.

Saznajte i Večiti mornarski kaput

GRADSKI KAPUT

To je u stvari mantil, koji će vam biti udoban od jutra do mraka, a sličan je trenč kaputu ili mornarskom kaputu. Odlučite se za dugačke kapute, koji su do sredine butina i imaju dovoljno fleksibilnosti da budu dovoljno formalni za kancelariju, ali dovoljno casual da ih uparite i sa farmerkama.

LFW 2015: 8 street style trendova

FUNKCIONALNA JAKNA

Da biste ove jeseni bili potpuno u trendu, potrebna vam je moderna i korisna jakna koja je funkcionalna (sa mnoštvom džepova) i divna (postavljena vunom).

Praktična i topla klasična jakna je sve što vam je potrebno u jesenjim kišnim danima.

Otkrijte i kako da odaberete kožnu jaknu

ROLKA

Klasičan jesenji komad, koji će vam poslužiti i tokom zime. Igrajte se bojama i teksturom, jer ne možete da pogrešite kada je rolka u pitanju. Uvek je u trendu!

ŠIROK DŽEMPER

Sigurni smo da će ovaj komad garerobe postati vaš omiljeni. Izaberite neki masivan, širi, pleteni jednobojni džemper sa detaljima, poput prednjih džepova ili upečatljivih dugmića.

Saznajte i 6 modnih pravila koja više ne važe

PLIŠANA TRENERKA

Obavezno mora da bude široka i udobna, pa će vam savršeno pristajati i u gradskoj šetnji i u teretani.

PANTALONE NA IVICU

Ove jeseni se ovakve pantalone vraćaju u modu. Ne, to nisu pantalone vašeg dede, već su mnogo modernije i manje glomazne, a pružiće vam isti uglađen izgled.

Saznajte i Kako da odaberete savršenu košulju

KOŠULJA

Pročitajte i  Za uspešnu 2016: 5 stvari koje će vam promeniti život iz korena

Casual klasična košulja, koja tradicionalno ima dugme na džepovima na grudima, može da podrazumeva i rajsfešlus spreda ili pozadi, kao i asimetrične džepove, ali je definitivno košulja koja je neophodan jesenji detalj svih muškaraca.

Saznajte i 5 vrsta muških džempera i kako ih nositi 

LEŽERNO ODELO

Jedno ovakvo odelo će učiniti da se osećate kao da ste u omiljenom vikend džemperu, pa se zato odlučite za netradicionalne tkanine sakoa i asimetrično stilizovane (dvostruki red dugmića sa rajsfešlusom).

Ležerno odelo je super ako se slojevito oblačite i može da se upari sa majicom i patikama.

ODELO ZA “EKSPEDICIJU”

Idealno odelo za sve one muškarce koji vole da se transformišu. Razmislite od trodelnom odelu i šeširu.

Pročitajte i Šta treba da znate kada kupujete odelo?

Ovakva odela imaju više dugmića i više pregrada. Visokokvalitetna tkanina, nasumični detalji (kao što je dekorativno šivenje) i diskretna, ali brilijantna boja i dezen će svakom muškarcu ove jeseni pružiti upečatljiv i moderan izgled.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *