6 načina da ODMAH izgledate bolje - Men`s Health

6 načina da ODMAH izgledate bolje

Sigurni smo da ste do sada shvatili da nije novac taj koji je presudan za to kako ćete izgledati. Tajna je u detaljima koje mudro birate i načinu na koji se ophodite prema svom telu.

Jeste li sigurni da ga tretirate onako kako ono zaslužuje?

Pomažemo vam da budete ponosni na svoj izgled u svakoj prilici!

IZMERITE SE

Ovo je posebno važno pravilo ukoliko odeću kupujete preko neta. Ako inače nosite veličinu L, uvek budite spremni da vam naručeni komad bude premali ili prevelik. Određivanje veličina se razlikuje od kompanije do kompanije, pa morate biti oprezni.

Otkrijte: 6 sigurnih koraka do manjeg obima struka za samo 10 dana

Dakle, ščepajte traku za merenje i u svakom trenutku znajte svoje mere. Pored toga što nećete više grešiti prilikom naručivanja odeće putem interneta, znaćete važne pojedinosti o svom telu. Ukoliko to budete radili redovno, primetićete svaku, makar i najmanju promenu i na vreme promeniti jelovnik ili fitnes program.

PLANIRAJTE UNAPRED

Ne budite od onih muškaraca koji odlučuju šta će obući dok se spremaju da izađu iz kuće. U tom slučaju ćete u žurbi podići prvo što vam dođe pod ruku, što je u samom startu loš izbor.

Ukoliko imate vremena, pokušajte da u nedelju, makar otprilike, osmislite šta ćete nositi kog dana u toku naredne sedmice.

ISKORAČITE IZ ZAČARANOG KRUGA

Ako vam se čini da vaše oblačenje počinje da liči na „Dan mrmota“, unesite neku sitnu promenu. Tako ćete ostati dosledni svom prepoznatljivom stilu, a ipak privući pažnju određenim detaljem.

Predlažemo neku fenomenalnu torbu, maramicu za sako ili naočare za sunce koje se već dugo ne usuđujete ni da probate, ali zastanete ispred izloga kad god ih primetite. Udovoljite sebi!

Vaš novi, letnji stil: 6 detalja koje ćete obožavati

POČNITE DA NOSITE TORBU

Pročitajte i  Kako da brzo i jednostavno naučite strani jezik?

Nije slučajnost što je pominjemo dva puta u tako kratkom razmaku: kvalitetna torba je potpuni must u svetu muške mode!

Bez obzira na to hoćete li odabrati veliku sportsku torbu, poslovni ranac ili neku treću varijantu, ona će učiniti da izgledate još efektnije, a pri tome budete organizovani i nosite sa sobom sve potrepštine. Zbogom, ero bezveznih muških torbica u koje su mogli da stanu mobilni telefon i upaljač!

DEPILACIJA JE OBAVEZNA

Ukoliko još uvek niste spremni za uklanjanje malja s grudi, ruku ili nogu, ne znači da nemate problem. Primetili ste sagovornici, dok vas slušaju kako pričate, spuštaju pogled s vaših očiju na nozdrve, a zatim svako malo ponovo pogledaju u njih? To što im odvraća pogled su dlačice iz nosa, koje, iako ne predstavljaju poseban problem, ostavljaju loš utisak. Negovan muškarac ne bi izašao iz kuće, a da pre toga nije proverio u kakvom su stanju dlačice u nosu i ušima.

Pored toga, imajte na umu da su i pažljivo sređene obrve nešto što će doprineti da izgledate još bolje.

Muška depilacija: Najbolji metodi za uklanjanje dlačica

PRONAĐITE SVOJ MIRIS

Ukoliko ste koristili parfem za koji ste primetili da „okreće glave“ i u potpunosti vam odgovara, verno mu se vratite. Naravno, ne možete godinama koristiti isti parfem – dosadiće i vama, a kamoli drugima – ali uvek birajte neku notu približnu onom koji je vaš signature scent.

Ovo su parfemi koji žene neverovatno uzbuđuju

ISPRAVITE SE

Nedavno smo saznali da visina ne igra presudnu ulogu kada devojke biraju partnera, ali ne zaboravite da stav i samopouzdanje igraju. A kako će se bolje pokazati vera u sebe nego pravilnim držanje, ponosnim ulaskom u prostoriju visoko podignute glave?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *