5 stvari koje niste znali o Saši Baronu Koenu - Men`s Health

5 stvari koje niste znali o Saši Baronu Koenu

Fenomenalni britanski glumac prešao je dugačak put od studenta istorije na Kembridžu, gde se proslavio tezom o ulozi Jevreja u američkom pokretu koji se borio za ljudska prava, do filmskih hitova. Upravo na fakultetu je otkrio talenat za glumu – ispostavilo se da bi radije zasmejavao svet nego što bi se bavio ozbiljnim temama.

Otkrijte: 9 stvari koje niste znali o Arnoldu Švarcenegeru

Danas, sa 43 godine, on je jedan od najcenjenijih komičara, a koliko humor važan u njegovom životu pokazuje i činjenica da je oženjen komičarkiom Ajlom Fišer.

Ukoliko ste se uvek pitali ko je čovek iza legendarnih Borata, Diktatora, Bruna i Alija Džija, ovo je odlična prilika da upoznate um koji je osmislio ove jedinstvene likove, njihove navike, akcente, izgled, živote…

U ULOZI MANEKENA

Iza Boratovih brkova i Brunovog kič veša, verovali ili ne, krije se jedan zgodan muškarac. Pre nego što je uplovio u glumačke vode, bavio se manekenstvom i pojavio  fotografisao se za nekoliko modnih magazina. Izrazito je vitak i visok 185 centimetara, što ga je činilo idealnim za ovaj posao. Svoje iskustvo u svetu mode preneo je na filmsko platno kada je bio Bruno.

Saznajte: 25 stvari koje niste znali o Silvesteru Staloneu

ALI DŽI I KONZERVATIVCI

U emisiji “Ali Dži Šou” intervjuisao je bivšeg konzervativnog člana američkog Senata Nila Hamiltona, koji se suočavao s bankrotom zbog gubitka jednog sudskog spora. Da bi ublažio njegove muke, Koen mu je ponudio marihuanu. Ovaj je to oberučke prihvatio, a ne zna se da li u cigareti zaista bilo nekih nedozvoljenih supstanci.

Čitav ovaj događaj su zabeležile kamere, a Hamilton je priznao da mu je on naneo čak veću štetu nego pomenuta tužba.

Pročitajte i  Rajan Gosling u filmskoj priči o prvom sletanju na Mesec

Pročitajte: 5 stvari koje niste znali o Džonu Teriju

ALI DŽI NA HARVARDU

Saša Baron Koen, čovek čiji likovi oralno zadovoljavaju duhove pokojnih pevača, zlostavljaju čitave narode i imaju MC rap battle-ove u kraju držao je govor pre dodele diploma na jednom od naprestižnijih univerziteta na svetu.

Pojavio se na druženju diplomaca i njihovih porodica, koji se odvija dan pre dodele diploma. Između ostalog, rekao je:

“Harvardovci, vi ste najpametniji studenti u Americi, deo ste odabranog društva poput predsednika Džordža Klintona i Lindona Bejnsa Džonsona”.

Zbog čega je to neobično? Na ovakvim događajima, publici se obraćaju nekadašnji predsednici Sjedinjenih Američkih Država, sudije i bivši uvaženi studenti. Ipak, našlo se mesto i za britanskog komičara koji ruši sve tabue!

Govor tela: Ovako pokažite sve svoje samopouzdanje

BRKOVI

Sećate se upečatljive frizure i otkačenih brkova koje je imao kao Borat? Ne, te vlasi nisu lepljene. Baron Koen je pustio kosu i brkove, a da bi dobio onaj urnebesni izgled bilo mu je potrebno samo šest sedmica.

Real deal!

Otkrijte: 6 stvari koje niste znali o brkovima

POSVEĆENOST

S druge strane, dok je radio na liku Bruna, on je otišao u potpuno drugu krajnost: detaljno se depilirao i vredno vežbao i trudio se da baš svaki deo njegovog tela bude besprekorno negovan. Čak je prilikom izbeljivanja određenih delova tela, loše reagovao na tretman hemikalijama i, kako je kasnije otkrio, tri dana nije mogao da sedi mirno.

Muška depilacija: Najbolji metodi za uklanjanje dlačica

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *