Najbolji način da kombinujete crvenu boju - Men`s Health

Najbolji način da kombinujete crvenu boju

Kombinovanje boja: 3 stvari koje morate da imate na umu

CRVENA I ZELENA

Ove boje su potpuno opozitne i savršeno izgledaju zajedno. Važno je samo da imate na umu da su u pitanju komplementarne boje i da ne koristite obe boje u njihovoj punoj snazi.

Saznajte koja je obavezna boja u vašem ormanu ove sezone

Na primer, neka jedna od ovih boja bude tamnija odnosno svetlija, kako bi se što bolje uklopile.

MH savet: Par tamnozelenih chino pantalona će se idealno slagati uz crvenu/pink polo majicu. Isto tako, crveni šorts savršeno izgleda uz pastelno zelenu majicu.

Otkrijte i 4 najbolje kombinacije boja za ovo leto

CRVENA I PLAVA

Za ovu kombinaciju boja važi isto pravilo kao i za crveno-zeleni autfit. Kako biste super izgledali, potrudite se da jedna od ovih boja bude u tamnijem tonu. Na ovaj način ćete izbeći kompetitivnost boja i omogućićete da svaka boja ponaosob dođe do izražaja.

Otkrijte koja vas boja pantalona najbolje opisuje

MH savet: Teget džemper sa crvenim pantalonama ili burgundi elegantne pantalone sa plavom košuljom predstavljaju idealne kombinacije.

CRVENA I ŽUTA

Iako vam se možda tako ne čini, ovo je jedna od najizazovnijih kombinacija koju treba da obučete sa mnogo opreza, a sve zbog toga što mogu da budu dosta slične u nijansama. Budući da su kontrastne boje u pitanju, pridržavajte se pravila iz prethodne kombinacije boja.

Pročitajte i Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

Preporučujemo vam da ograničite jednu od ovih boja u vašem autfitu, pa da samo iskoristite detalj poput kravate ili potkošulja, ako se slojevito oblačite.

MH savet: Par tamnožutih (boja senfa) pantalona mogu lako da se iskombinuju sa crvenom polo majicom/košuljom ukoliko ispod nosite džemper u neutralnoj boji, poput crne ili sive.

Pročitajte i  5 džempera koje morate da imate ove zime

Saznajte da li je crvena krava za vas

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *