Kako kupovati na rasprodaji - Men`s Health

Kako kupovati na rasprodaji

Evo kako da pazarite pametno.

ZAPITAJTE SE DA LI VAM TO ZAISTA TREBA?
Samo zato što je neki artikal na sniženju, ne znači da vam je potreban. Pre nego što izvadite novčanik na kasi, zapitajte se da li biste taj komad garderobe kupili i po punoj ceni. Samo tako ćete biti sigurni da ste izabrali pravu stvar.

NE GOMILAJTE ISTE STVARI
Neki muškarci stalno kupuju slične (skoro identične) stvari. Tako u ormanu imaju nekoliko istih košulja, sakoa, pantalona… To se najčešće dešava na sniženjima, a rezultira time da uvek izgledaju isto. I pogrešno troše novac. Izbegnite ovu zamku tako što ćete pre kupovine u glavi revidirati da li nešto slično imate u ormanu. Uvek kupite nešto drugačije čime ćete obogatiti svoju garderobu. Ukoliko odeća koju ste pronašli na rasprodaji ne ispunjava ovaj uslov, sačuvajte novac za bolju priliku.

ULOŽITE U KVALITET
Popusti u prestižnim radnjama čine da fenomenalna odela, kvalitetne majice i perfektno skrojene košulje budu pristupačnije nego tokom trajanja modne sezone. Iskoristite to i investirajte u komad garderobe koji ćete nositi zauvek. Dobar je osećaj kada znate da ste kvalitet platili upola cene.

Pročitajte i  Jesenje modne note
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *