10 stvari koji vam povećavaju šanse kod devojaka - Men`s Health

10 stvari koji vam povećavaju šanse kod devojaka

IZDEPILIRAJTE CELO TELO

Studija s Novog Zelanda i Kalifornije je istraživala mišljenje žena o maljavosti kod muškaraca. U toku istraživanja, morale su da ocene slike muškaraca sa više ili manje dlačica na telu. Ispostavilo se da žene smatraju da su atraktivniji muškarci s manje dlaka na telu.

Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još aktraktivniji

Kako biste izgledali super pre velikog sastanka, obrijte se noć pre, izdepilirajte nekoliko dana ranije ili počnite da razmišljate o uklanjanju dlačica putem lasera.

AKO ŽELITE KRATKOROČNU AVANTURU, BUDITE OZBILJNI I NAMRGOĐENI

Studije su polazale da žene bolje rangiraju fotografije namrgođenih, zamišljenih ozbiljnih muškaraca u odnosu na nasmejane muškarce.

Otkrijte i Koliko dobro poznajete gramatiku?

Dakle, ako želite vezu za jednu noć, nekoliko minuta negativnog razmišljanja može da vam donese zamišljen i natmuren izraz lica.

DOBAR ZADAH

Kod prve impresije, veoma je bitan vaš zadah. Ne budite lenji, jer od vašeg zadaha zavisi da li se večeras vraćate kući sami ili s nekom cicom.

Otkrijte kako da eliminišete neprijatan zadah na prirodan način

“VISOKE” POTPETICE

Istraživanja otkrivaju da žene vole visoke muškarce, odnosno da su makar viši od njih. To ne znači da treba da budete košarkaš, da biste imali dobru prođu kod devojaka, već da nađete devojku koja je malo niža od vas.

Saznajte i 10 instant saveta za atraktivne muškarce

Možete da date sebi mali podstrek tako što ćete kupiti mokasine koje imaju potpeticu oko 2 cm.

STOJI PRAVO

Kao što vole visoke muškarce, tako vole i one koji imaju superioran stav. Ispravljajući kičmu, ostavljate utisak visokog muškarca, ali i samopouzdanijeg, dominantnijeg i otvorenijeg.

Pročitajte i 17 načina da izgledate like a boss

MUŽEVNA VILICA

Žene u svojoj najplodnijoj fazi preferiraju muškarce sa izraženom vilicom. Naučnici pretpostavljaju da je visok nivo testosterona odgovoran za pojavu muških osobina na licu u pubertetu.

Pročitajte i  6 aksesoara koji će olakšati život svakom muškarcu

One otkrivaju: 13 stvari koje su neverovatno seksi

Međutim, i muškarci koji nemaju izraženu vilicu, mogu da vizuelno stvore taj utisak, tako što će pustiti bradu i pokriti regiju obraza i dodati volumen malom licu, pa će izgledati veoma muževno.

SIMETRIČNE CRTE ICA

Mnoge naučne studije koje su se bavile proučavanjem tela primećuju da žene smatraju atraktivnijim muškarce sa simetričnim crtama lica. Kako biste stvorili simetriju, pokušajte da se igrate sa svojom bradom.

Brada i brkovi mogu da kreiraju potpuno drugačiji izgled i da vam pomognu da stvorite balans između dve polovine vašeg lica.

GARDEROBOM ISTAKNITE V GRAĐU

Žene su priznale da vole muškarce sa V građom. Naravno da treniranje treba da vam bude primarna strategija za postizanje ovakvog oblika tela, ali dok ne dostignete tu formu, možete da se oslonite i na pravilan izbor garderobe.

Otkrijte i Moda za visoke i mršave muškarce

Kako biste postigli efekat širih ramena, investirajte u par dobro skrojenih blejzera. Ako želite da smanjite vaš torzo, onda oblačite majice za V izrazom, koji vam savršeno prijanjaju iz telo, kako ne biste izgledali opušteno.

BEZ PREVIŠE PARFEMA

Naravno da vaš parfem igra važnu ulogu kod žena, ali studije sugerišu da žene nesvesno koriste čulo mirisa da odrede koliko su muškarci genetički drugačiji od njih.

Saznajte i Ovo su parfemi koje žene neverovatno uzbuđuju

Trik je da pustite da vam prirodni miris preovlada, a ne da ga zaseni miris vašeg parfema.

VEŽBAJTE

Istraživanja su pokazala da žene za kratkoročni flert biraju mišićave muškarce. Srečom, sve dok ste spremni da redovno vežbate i zdravo se hranite, vaše sjajno telo je ostvarljiv cilj za većinu momaka.

Budite oprezni da ne preterate, jer istaživanja otkrivaju da žene preferiraju blago izvajane muškarce, a ne previše mišićave.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *