Kako odabrati onu pravu? - Men`s Health

Kako odabrati onu pravu?


 

Istražite svet pogodnosti uz Visa kartice Premium programa

U svakom od nas živi hedonista, a kartice Visa Premium programa su kao stvorene da nas dodatno razmaze i uživanje učine još većim – svakodnevno i svuda. Bilo da je to ukusna poslastica ili piće posle ručka u nekom dobrom beogradskom restoranu ili bezbroj pogodnosti kada ste u inostranstvu.

Ako ste avanturista i volite da putujete, a opet ne želite da odustajete od komfora, na put ne krećite bez neke od kartica iz Visa premium programa. Bilo da je to avantura od grada do grada Sixt rent-a-car-om ili planirani aranžman u Filip travelu, THS-u ili Travel House-u. Uz Visa kartice dobićete i specijalne pogodnosti prilikom bukiranja aranžmana u Royal Caribbean Adria ili nekom od programa CFC Krstarenja.

A kada ste na putu, uz Visa kartice Premium programa računajte na 24/7 konsijerž servis preko besplatne telefonske linije, bilo gde u svetu. Zgodno, zar ne? Zatim, dok vi putujete, Visa misli na vašu sigurnost i obezbeđuje VIP tretman kako biste putovali sa stilom. Tako, recimo, kada ste na Zlatiboru obavezno svratite u Vila Pinu gde dobijate jedan sat u wellness centru.

Visa Premium kartice – najbolji pokon za vas i nju

Oni koji vole sport i dobar dizajn u sledeći šoping bi trebalo da povedu i Visa karticu. Jer sa njom se ostvaruju popusti u brojnim radnjama, bilo da kupujete novu garderobu ili opremate stan. Specijalni popusti očekuju vas u radnjama: Sport Vision, Lusso, Artefacto, Kare i Kapric Casa, prodajnoj galeriji Koncept 45.0.

Visa kartice Premium programa će vam pomoći i u avanturi traženja savršenog poklona za svoju lepšu polovinu. Ako želite nakit ili garderobu onda svakako posetite S&L prodavnice, Bomar, zlatare “Stefanović” i “Jokić”, ili do “Lasija” butika. Ili bi interesantniji poklon možda bio trening skvoša u Squashland-u, gde vam Visa takođe obezbeđuje popust. Svoju dragu sigurno ćete oboriti s nogu i ako neku od Visa premium karticu provučete u Alchemist Ladies Fitness & Health Club ili joj zakažete tretman u Epilion centru. Uz Visa premium kartice popuste od 10% imate i u Domu zdravlja “Dr Ristić” i ordinaciji “Modent”.

Pročitajte i  U čast Pola Vokera

I za kraj – nemojte da joj šaljete cveće kada se posvađate. Naučite sami da kažete – izvini. To je ipak pretežak zadatak za nežno cveće. A “Teleflora” popust iskoristite nekog dana kada želite bez ikakvog povoda da joj kažete da je volite.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *