Kris Prat: 6 komada koje mora da ima svaki elegantan muškarac - Men`s Health

Kris Prat: 6 komada koje mora da ima svaki elegantan muškarac

ODELO

Odelo je svakako must have komad u garderoberu svakog stilizovanog muškarca. Elegantno i jednostavno!

Saznajte i Kako je Kris Prat postao Star Lord?

Kris Prat pokazuje kako ne morate da imate crno odelo da biste bili u centru pažnje, već se slobodno odlučite za klasično sivo ili teget odelo i učinićete svoj autfit još boljim.

KOŠULJA

Jednostavna i jednobojna košulja svakako mora da zauzima posebno mesto u vašem ormanu. Eksperimentišite s bojama, ali obavezno imajte i jednu belu oksford košulju.

CIPELE

Mnogo puta ste čuli da ljudi prvo primete cipele na vama i da je bitno da investirate u kvalitetan par elegantnih cipela. Kris Prat se odlučuje za crne brogues cipele, a vi sami odaberite prema vašem senzibilitetu.

Saznajte i Osnove klasičnog stila Toma Hardija

DŽEPNA MARAMICA

Pravi muškarac fashionista ume da prepozna važnost aksesoara, pa svoje odelo učini još interesantnijim zanimljivom džepnom maramicom. Crna maramica s belim tufnicama je Pratov favorit, a kako izgleda vaša džepna maramica?

KRAVATA

Svi smo navikli na elegantne kravate, ali šta je sa pletenim kravatama? Prat nam pokazuje kako i pletena varijanta kravate može da izgleda efektno .

Pročitajte i TV likovi čiji stil kopira ceo svet

IGLA ZA KRAVATU

Igla za kravatu je pravi finalni potez na svakom elegantnom muškarcu. Kada je u pitanju ovaj aksesoar, uvek se odlučite za klasičnu i ne previše upečatljivu varijantu.

Otkrijte i 5 razloga zašto je Don Drajper ikona stila

A.J.

Pročitajte i  13 navika koje se vašem šefu neće dopasti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *