6 najpopularnijih stilova brade ove sezone - Men`s Health

6 najpopularnijih stilova brade ove sezone

MODERNA STRNJIKA

Ova brada je postala poznata pojavom Džordža Majkla, a takođe je poznata i kao “senka u pet sati” budući da je slabo uočljiva.

U pitanju je kratka brada, koja treba da naglasi muževnu crtu i namerno zapušten izgled, koji je postao popularan 1980-ih godina.

Otkrijte i Šta brada i brkovi govore o vama?

PROFESIONALNA BRADA

Ovaj stil zahteva mnogo nege i pažnje, ali ako se dovoljno budete potrudili ona može da vam podari definiciju i jak karakter.

Obavezno brijte vrat i napravite definisanu liniju ispod brade. Gornja linija brade se od zulufa lagano spušta i sjedinjava s vašim brkovima.

Saznajte i Kako da sredite neujednačenu bradu?

PUNA BRADA

Jedan od najpopularnijih stilova brade, koji zahteva veoma malo održavanja. Ako je dobro negovana izgledaćete klasično, muževno i samouvereno, a ako nije održavana onda ćete izgledati aljkavo i neuredno.

KAPETAN DŽEK

Brada kapetana Džeka je kombinacija brkova, malog dela ispod donje usne i tankog pojasa brade, koja prati viličnu kost.

Ovo su 4 najčešća pitanja o negovanju brade

Ako vam brada brzo raste, morate da se redovno brijate, skraćujete dlačice i negujete je.

HIPSTERSKA BRADA

Iako vam se tako ne čini, ova brada zahteva određeni nivo održavanja. To je brada koja izgleda kao da se niste brijali nekoliko meseci.

Neki hipsteri izbegavaju da brijaju bradu na vratu, drugi redovno skraćuju brkove, dok nekolicina posebno neguje brkove i pušta ih da se jasno odvajaju od brade.

Pročitajte i Brada koju žene vole

VAN DAJK

Stil Van Dajkove brade se odnosi na kratku bradu s jasno odvojenim brčićima i malim kosmatim delom u predelu ispod usana odnosno na samoj bradi lica i bez dlaka na obrazima.

A.J.

Pročitajte i  OD FUDBALA DO MODE: 5 ikona muške mode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *