Stil Lanister: 3 saveta za fenomenalnu frizuru - Men`s Health

Stil Lanister: 3 saveta za fenomenalnu frizuru

Pročitajte i Ošišajte se kao Dejvid Bekam

Nikolaj Koster-Voldo je poznat po ulozi Džejmija Lenistera, ali i, priznaćete, po svojoj sjajnoj frizuri. Tokom serije, promenio je nekoliko stilova i dokazao da mu svaki fazon stoji savršeno.

Neustrašivo telo: Vežbaj kao Džejmi Lenister

Poznata frizerka Ejmi Komorovski, koja je radila sa brojnim poznatim ličnostima, otkrila je tri saveta za perfektnu frizuru po uzoru na popularnog glumca.

KRATKA “MESSY” FRIZURA

“Ovakva frizura je jednostavna za stilizovanje i održavanje, a savršena je za letnje toplo vreme, jer sve što vam je potrebno je malo gela za kosu. Stavite malo gela u kosu i prođite kroz kosu i gotovi ste. Treba da izgledate pomalo neuredno i nonšalantno”, kaže Komorovski.

Saznajte i Kako izgleda kuif frizura?

NEOŠIŠANA FRIZURA

Prisetimo se Džejmija Lenistera s početka serije. Duža kosa – sjajna dužina za nekoga ko želi da pušta kosu, a pritom nije potrebno mnogo napora za ovakvu frizuru.

Samo pazite da vam kosa pozadi i sa strane bude kraća od kose na temenu. Koristite određene preparate za kosu, koji će vam pomoći da vaša frizura bude negovana i zdrava.

Otkrijte i 5 frizura koje će se nositi ove sezone

SURFERSKA/ROKERSKA FRIZURA

U svojim najtežim trenucima u seriji, Džejmi Lenister je imao najdužu kosu.

Ako želite da eksperimentišete sa dužinom, pokušajte sa sprejem, koji sadrži morsku so, jer će vam on pružiti teksturu frizure “od dva dana” i talase. Možete da ga nanesete na ruke, a potom da prođete rukama kroz celu kosu. Ako želite talase, onda rukama gužvajte kosu.

Pročitajte i Koja frizura odgovara vašem obliku lica

Tekst A.J.

Pročitajte i  Tregeri: Moćan detalj idealan za sve prilike
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *