7 stvari koje nijedan muškarac nikada neće priznati - Men`s Health

7 stvari koje nijedan muškarac nikada neće priznati

Otkrivamo vam listu od sedam skrivenih navika muškaraca.

TORANJ U PIZI

Svi se budimo s jutarnjim šatorom i našim drugarom koji je u malo vertikalnijoj poziciji nego inače. A onda moramo da opustimo (Mislimo na uriniranje), a to je prilično nezgodno s ovakvim problemčićem, pa zahteva malo gimnastike i nezgodnih položaja u toaletu. Znate na šta mislimo?

Pročitajte i 9 stvari koje svaki zreo muškarac treba da zna

SKRIVENE PERVERZIJE NA GUGLU

Gledali ste film s nekom zgodnom glumicom i onda ste nakon filma, hteli da se informišete o njoj. I nakon što ste pročitali odakle je i kako je započela karijeru, okrenuli ste se i pogledali da li ima nekoga u blizini, a potom na Guglu potražili njene golišave slike.

SEKSI HELIKOPTER

Priznajte da ste makar jednom pokušali da plešete vrteći svog prijatelja u krug su stilu helikoptera. Možda ste mislili da to impresionira devojke, a sasvim je ok ako vam je prosto zabavno i jedan od načina da se opustite nako napornog dana.

ZALUTALI MLAZ

Nekada, uprkos temeljnoj higijeni, koja kapljica urina zaluta na vaše pantalone. A vi se onda trudite da to obrišete i samo pogoršate stvari još više.

Saznajte i Devojke priznaju: Ovo ne podnosimo kod muškaraca

RANGIRANJE

Sigurno ste se nekada našli u sobi s nekoliko devojaka i onda ste sami sa sobom procenjivali s kojom biste imali seks, a s kojom nikako ne.

IGRANJE I ODMERAVANJE MIŠIĆA ISPRED OGLEDALA

Savijanje i nameštanje mišića ispred ogledala je uobičajena dnevna rutina za neke momke. Kada bi nas drugi uhvatili verovatno bismo bili posramljeni, ali dok niko ne gleda, sve je ok.

NOŠENJE BROJNIH KESA IZ PRODAVNICE ODJEDNOM

Bez obzira koliko kesa iz prodavnice imate, muškarac će želeti da ih ponese sve odjednom. Iako smešno izgledamo dok se trudimo da ne ispustimo neku kesu ili da otvorimo vrata, ne želimo da se ponovo vraćamo da automobila.

Pročitajte i  Kanje Vest: 7 modnih zapovesti

Otkrijte i Ovo su veštine kojima vlada pravi muškarac

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *