Modni trikovi poznatih sportista - Men`s Health

Modni trikovi poznatih sportista

TOM BREJDI
Važnost pravog kroja, kombinovanja boja i detalja

Popularni kvoterbek zrači samopouzdanjem kako na terenu, tako i van njega. Ono što možemo da naučimo od njega jeste da razumemo važnost savršenog kroja za visoke muškarce, koordinaciju boja, kao i pravilnu upotrebu džepne maramice.

Pročitajte i Tom Brejdi mentalnim vežbama usavršio buđenje bez alarma

Tom Brejdi savršeno kombinuje detalje, pa je jedan od najupečatljivih aksesoara koordinacija crno-bele džepne maramice i crne kravate sa sitnim belim tufnama, koja perfektno odgovara kombinaciji crnog sakoa i bele majice.

S 193 cm i 100 kg telesne težine, Brejdi zasigurno spada u grupu muškaraca sa nadprosečnim proporcijama, tako da mora da bude oprezan prilikom odabira odela, jer sigurno ne može da nosi odelo, koje nose niski i mršavi muškarci. Stoga je veoma bitno da pronađe adekvatan kroj odela.

Američki stil odela je perfektan za Brejdijeva snažna ramena i dugačku figuru.

Otkrijte i Odlike stila poznatih muzičara

DEJVID BEKAM
Istaći tanku figuru i obući se elegantno

Dva osnovna stilska saveta koja nam pruža zgodni fudbaler jesu razumevanje određenih proporcija tela i kako istaći vitku figuru.

Dejvid Bekam je internacionalna ikona fudbala i mode s razlogom. Njegov autfit je uvek klasičan i uvek aktuelan.

Saznajte kako možete da se ošišate kao Dejvid Bekam

Njegova građa je tipična evropska, pa budući da je iz Engleske, prilično je jasno da se oblači u evropskom stilu. Tip klasičnog evropskog odela najbolje pristaje visokim, mršavim muškarcima, a nošenje tanke kravate, još više naglašava tanku siluetu.

Sako koji nosi je priprijen uz struk, a otkopčano donje dugme na sakou stvara iluzuju visine.

KRISTIJANO RONALDO
Razvijanje kontrasta

Ronaldo je, kao i Bekam, veoma popularna i zapažena sportska, a i modna figura širom sveta. Budući da ima veoma tanku i mršavu figuru, odelo koje mu najbolje pristaje je popularnog evropskog kroja.

Pročitajte i  4 saveta za nošenje jesenjih aksesoara

Rukavi Ronaldovog sakoa nisu uopšte opušteni, ali nisu ni previše uski kako bi mogao slobodno da savija laktove.

Tajnu uspeha: Koliko sati dnevno trenira Kristijano Ronaldo

Takođe važan deo njegovog autfita jeste kontrast boja koje kreira npr. košuljom, koja je siva, ali s belom kragnom. Bela boja u ovom predelu tela upada u oči, a najvažniji deo nekog autfira jeste da se pobrinete da će vaše lice izazvati pažnju prolaznika, što Ronaldo ovim kontrastom upravo to i postiže.

DVEJN VEJD
Koordinacija boja, adekvatna širina kragne i shvatanje važnosti nakita

Američki košarkaš stalno želi da odećom impresionira, a njegov stil reflektuje unikatnu osobenost, budući da on često nosi i kombinuje interesantne boje i dezene. Savršeno ume da ukombinuje džepnu maramicu i kravatu. Njegov širok okovratnik prilagođava se njegovoj krupnoj figuru i licu savršeno dobro, kao i širok čvor na kravati.

Pročitajte i TV likovi čiji stil kopira ceo svet

Vejdova puna i masivna figura će biti upotpunjena istim takvim odelom. Obratite pažnju na širinu kravate, kragne i revera, jer ovi suptilni, ali esencijalni detalji upotpunjuju njegovu krupnu figuru.

ROŽER FEDERER
Jednostavna elegancija i važnost sportskih sakoa

Švajcarski teniser je uvek stilizovan, a njegovi evropski koreni lako mogu da se prepoznaju po uglađenom izgledu van terena. Njegova figura mu dozvoljava da savršeno izgleda i u američkom i u evropskom kroju odela.

Žoze Murinjo: 7 momenata koje nećemo zaboraviti

Možda i najvažniji apsekt njegovog izgleda je jednostavnost. Zagarantovano dobar izgled ne iziskuje previše truda, ali je razumevanje osnova dobrog kroja i boja klod ključnog značaja.

Tekst A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *