4 najbolje kombinacije boja za ovo leto - Men`s Health

4 najbolje kombinacije boja za ovo leto

Proleće i leto su idealno vreme za igranje kada je moda u pitanu!

Ovaj deo godine omogućava vam da kombinujete naizgled nespojive dezene i boje i izgradite potpuno jedinstven stil. Predstavljamo četiri najbolje klasične, ali raznovrsne kombinacije boja koje su savršene za tople mesece:

BRAON I TEGET

U kombinaciji ovih boja, uvek se odlučite za braon nijansu gore, a teget boju pantalona/šortsa. Ovakvo kombinovanje boja stvara upadljiv konstrast i svakako zapažen izgled.

Pročitajte i Crna i teget: Nova kombinacija boja za muškarce

Ukoliko ste smeliji, možete da obučete braon odelo i da ga kombinujete sa svetloplavom košuljom i teget kravatom. Nećete pogrešiti ni ako braon blejzer uparite s teget elegantnim pantalonama ili indigo džinsom, pogotovo ukoliko obučete belu košulju (s kratkim ili dugim rukavima).

Možete da probate s aksesoarima u jednoj od ove dve boje. Na primer, braon kravata s teget odelom ili mokasine u oker boji uz teget chino pantalone.

PLAVA I ZELENA

Par zelenih pantalona s teget sakoom uz svetloplavu košulju je sjajna kombinacija koja oslikava fantastično uklapanje ovih boja.

Kada govorimo o obući, držite se braon boje, a ako planirate da finiširate kravatom, onda se odlučite za teget boju.

Saznajte i Kombinovanje boja: 3 stvari koje morate da imate na umu

OKER I BELA

Ova kombinacija boja, s jakim akcentom na safari izgled, veoma je laka za nošenje.

Bele pantalone i žuto-mrki blejzer predstavlja jednostavnu, ali efektnu kombinaciju za formalniji događaj. Dodajte svetlo-plavu ili svetlo-zelenu košulju i mrko-žute mokasine i zablistaćete gde god se pojavite.

Za malo ležerniji izgled, blejzer zamenite belom teksas jaknom, a bele pantalone zamenite slim chino pantalonama u bež boji .Na kraju dodajte svetlo-sivu majicu i odlučite se za efektnu obuću.

Otkrijte i koja je boja obavezna u vašem ormaru ove godine

CRNA I BELA

Pročitajte i  Zavođenje bez reči

Ove dve boje verovatno predstavljaju veći deo vašeg garderobera, a ova kombinacija boja je klasična, aktuelna i dobitna kombinacija. Eksperimentišite s kombinovanjem ovih boja.

Kada je u pitanju formalniji stil, uvek možete da obučete klasično crno odelo i belu košulju, ali zašto ove godine ne biste razmislili o belom sakou?

Bilo koju kombinaciju boja da odaberete, bićete klasični, a moderni, muževni i svestrani!

Pročitajte i Roze (ni)je boja za muškarce

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *