5 filmova zbog kojih obožavamo Toma Hardija - Men`s Health

5 filmova zbog kojih obožavamo Toma Hardija

Ova godina će biti važna za Toma Hardija. On uvek pretenduje na osvajanje nagrada i priznanja, koja nikada ne odu u njegove ruke, ali ovog puta mislimo da ozbiljno korača ka njima biografskim filmom o ozloglašenoj braći Krej Legend i blokbasterom Mad Max: Fury Road. Najsvežije ostvarenje poznatog glumca je triler “Dete 44”, o ubici u Sovjetskom Savezu za vreme Staljina.

Saznajte i Tom Hardi: Ovo su moje tri najvažnije životne lekcije

Dok ovaj film ne stigne u bioskope, podsećamo se njegovih najboljih momenata:

ROKENROLA

Do 2008. godine, Hardi je već glumio u filmovima Black Hawk Down, Star Trek, Layer Cake i Nemesis, ali dok ga Gaj Riči nije angažovao u uspešnom komercijalnom krimi ostvarenju “Rokenrola”, ljudi ga nisu preterano primećivali.

Saznajte i Kris Pajn: Metabolički trening za čelične mišiće

Njegov nastup gej gangstera Zgodnog Boba nikad se nije oslanjao na stereotipe i uspeo je da ubedljivo odigra ovu scenu u kojoj priznaje svoja osećanja svom najboljem prijatelju liku koji igra Džerard Batler.

BRONSON

Iste godine, Hardi je imao svoju prvu glavnu ulogu u mračnom i zabavnom, biografskom filmu o kriminalsu Čarlsu Bronsonu, koji je režirao Nikolas Vinding Refn.

Njegov zaprepašćujući dijapazon emocije od mekoće do besa je neverovatan.

WARRIOR

Njegova moć da se fizički transformiše nastavila je da mu donosi jake i snažne uloge, pa smo tako svedoci transformacije za ulogu borca u staromodnu porodičnu dramu Warrior.

Saznajte i Ovo su najimpresivnije transformacije u holivudskim filmovima

Iako je Nik Nolt, koji je igrao njegovo oca, dobio nominaciju za Oskara, Hardijev perfomans je definitivno vrhunac filma, koji je jedan običan i gotovo banalan scenario pretvorio u moćnu ulogu.

THE DARK KNIGHT RISES

Njegova možda najveća uloga je uloga zlikovca Bejna u trilogiji o Betmenu Kristofera Nolana. Dok su se mnogi trudili da razumeju reči koje izgovara, njegovo pojava kao ljutog neprijatelja je bila impresivna.

Pročitajte i  Kako da zaradite novac pomoću svog "ponosa"

Otkrijte i Bejnov trening

Njegov uvod predstavlja jednu od najboljih scena u filmu.

LOCKE

Premda je imao dosta teških uloga u prošlosti, ništa se ne čini tako izazovnim kao snimanje celog filma u automobilu pričajući telefonom.

Ova uloga predstavlja njegovo glumačko savršenstvo i verovatno njegovu najbolju ulogu do sda.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *