Otkrijte koji model džinsa odgovara vašoj građi! - Men`s Health

Otkrijte koji model džinsa odgovara vašoj građi!

S brojnim tipovima krojenja i modela, moguće je da će vam biti veoma teško da odaberete perfektan model džinsa. Isprobavanje džinsa koji vam ne pristaje lepo može da bude poražavajući za vaš ego.

Saznajte kako kombinovati elegantni sako sa džinsom

Ipak, ako poznajete svoje telo i stil koji vam najbolje stoji, džins može da bude vaš ozbiljni adut kada krenete na važan poslovni sastanak ili dejt.

RAVNO SEČENI DŽINS

Osnova je ravno sečeni džins. Ovaj model džins obično doseže do linije vašeg struka i prati liniju vašeg tela, postepeno se sužavajući do zglobova.

Ovaj model džinsa najbolje pristaje visokim i mršavim muškarcima, jer će pokazati vaše telo u najboljoj formi. Ako imate ovakvo telo, ravno sečeni džins je perfektan izbor, a možete da ga kombinujete uz bilo šta.

Pročitajte i Odaberite savršen džins

ŠIROKI DŽINS

Ovaj kroj džinsa je bio dizajniran da se nosi uz kaubojske čizme. Veoma je prilagodljiv i pristaje brojnim figurama tela. Tipičan džins ovakvog kroja počinje malo ispod linije strula i nonšalantno i opušteno pada niz nogu. Dodatna prednost ovog oblika džinsa je što nikada ne izlazi iz mode i možete da ga nosite u mnogim situacijama.

Ovaj kroj najbolje pristaje atletskim i mišićavim tipovima tela, jer će suptilno pokazati vaš trud iz teretane. Kako bilo ako ste krupniji, onda izbegavajte ovaj kroj džinsa, jer će vas učiniti još krupnijim.

PLITKE FARMERKE

Ovaj oblik džinsa počinje ispod vašeg prirodnog struka, često oko kosti kuka. Mogu da budu ravno sečene, slim fit ili široke. Ovaj oblik farmerica se najbolje kombinuje sa dužom košuljom. Budući da su plitke, vaš stomak će se videti kad god pomerite ruke, a to nije dobro za jednog muškarca.

Pročitajte i  Devojke otkrile: Ovo su najuzbudljivija mesta za tetovažu

Pročitajte i Beli džins: 4 saveta za kombinovanje

Oni sa krupnijim ramenima i telom treba da razmotre kupovinu plitkih farmerica sa širokim nogavicama, jer su zaista odlični za prikrivanje nedostataka, ali izbegavajte stilove koji su previše baggy.

Tekst priredila A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *