Pronađite svoj stil: 10 saveta za fenomenalan izgled - Men`s Health

Pronađite svoj stil: 10 saveta za fenomenalan izgled

Dosadio vam je vaš uobičajeni način oblačenja? Znate da treba da promenite nešto, ali niste sigurni odakle da počnete? Pročitajte ovih 10 saveta koji će vam pomoći da izgradite lični stil…

Saznajte i Naočare za sunce savršene za vaš oblik lica 

KUPITE ODGOVARAJUĆU GARDEROBU.

Najbolja i najprimetnija promena koju možete napraviti u svom ormaru jeste kupovina stvari koje vam u potpunosti odgovaraju. Muškarci često oblače preveliku garderobu, a često srećemo i one kojima je odeća preuska. Počnite da kupujete  stvari koje vam zaista odgovaraju i odmah ćete izgledati urednije i biti sigurniji u sebe.

JEDNOSTAVNOST JE NAJKORISNIJI TRIK.

Želite da da izgledate odlično, ali ne preterujte sa modnim dodacima. Ok je nositi nakit, ali ne preterujte sa bojama i nemojte nositi više od 3 različita komada nakita. Ne oblačite se kao rok zvezda ukoliko nemate rok bend. Ukoliko želite da budete upadljivi, jednostavna i moderna kombinacija je izgled koji tražite. Uparite širu crnu majicu na bele pruge sa belim blejzerom, farmerkama od tamnijeg džinsa i elegantnim cipelama. Možete nositi i neki upadljiviji sat i zanimljivu ogrlicu, ali ne više od toga.

Saznajte i 3 najbolja načina da dominirate u belom

BITI KEŽUAL TRAŽI INSPIRACIJU.

Kežual ne znači biti dosadan, niti biti isti. Taj stil zahteva malo više. Igrajte se sa bojama polo majice i potražite ideju u nekom časopisu ili blogu.

NEMOJTE SAMI DA IDETE U ŠOPING.

Prodavci rade za platu, pa ne znam koliko je njihov savet koristan (da ne pričam o onoj čuvenoj “kul ti stoji”). Povedite prijatelja koji se ne plaši da vam kaže svoje iskreno mišljenje.

NIKADA NE POTCENJUJTE MOĆ DETALJA.

Da li znate da ono što polednje dodate svom outfitu, skoro uvek bude ono što drugi prvo i zapaze? O detaljima bi zato trebalo da vodite dosta računa. Zanimljiv šal može kombinaciju podići na skroz novi nivo, a dobar odabir kravate napraviće od vas pravog modnog gurua.

Pročitajte i  Creed style: 5 načina da ovladate sportskim stilom

Otkrijte i 5 ključnih stilova za svakog muškarca

NEMOJTE DA ŠTEDITE PRI KUPOVINI CIPELA.

Verovatno ste već čuli da žene uvek primete vaše cipele… Da, to zaista i jeste tačno. Vodite računa i da one uvek budu čiste. Budite i vi muškarac sa dobrim ukusom i stilom i nabavite par dobrih i kvalitetnih cipela.

REKLAMNE MAJICE SU OK, ALI ZA “PO KUĆI”.

Da li vas plaćaju da ih reklamirate? Tako je… Umesto reklamnih majici, opredelite se za neku na V-izrez ili sa zanimljivim printom.

BREND NIJE TREND.

Ne morate biti hodajuća BOSS lutka. Kada kupujete garderobu, bitno je kako vam stoji i kog je kvaliteta, a ne šta piše na etiketi. Svi volimo firmiran garderober, ali sledeći put kada budete kupovali neki odevni predmet, zapitajte se da li biste ga kupili i da nema logo firme na sebi…

TREBA VAM PRAVI SAVET.

Ne možete od svojih najbližih konstantno da očekujete da vam skreću pažnju na to da li nešto izgleda dobro ili loše na vama. Ne plašite se da sami pitate. Pitajte one za koje verujete da će vam reći istinu.

EKSPERIMENTIŠITE SA STILOVIMA.

Jedini način da naučite koji stil vam zaista leži jeste da isprobate nove stvari. Probajte stvari koje nikada ne biste kupili, može se desiti da vam baš onaj ludi zeleni sako odlično stoji. Ako pogrešite, nema veze, život se nastavlja. Nemojte da budete uplašeni da izrazite svoju ličnost kroz odevanje. Moda zato i postoji, ona je tu da izrazi različitosti i učini ih savršenima.

Najbolje obučeni su oni muškarci koji se ne plaše da imaju svoj, lični stil.

Saznajte i 10 stilskih saveta Džonija Depa

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *