Dejvid Gandi: 10 tajni mog uspeha - Men`s Health

Dejvid Gandi: 10 tajni mog uspeha

Dejvid Gandi krasi naslovnice najprestižnijih svetskih magazina, a pored toga obožava da piše. Pored posla, on vodi pravi engleski stil života, koji čine ljubav prema modi, dizajn, kvalitetne knjige i sve one male stvari koje svakodnevnicu čine lepšom.

Pročitajte i Muškarac s najviše stila ikada je…

Poznat je kao kolekcionar satova i skupih automobila, na kojima bi mu svako pozavideo. Trenutno sređuje staru kuću u Londonu, piše za popularan muški magazin magazin i učestvuje u raznim modnim kampanjama. Možda se pitate kako on sve to postiže?

Dejvid je otkrio 10 stvari koje ga čine najstilizovanijim muškarcem Engleske – i jednim od najuspešnijih.

1. AUTOMOBIL MORA DA BUDE LEP, BRZ I NARAVNO ENGLESKI

“U prošlosti sam rekao, ako bih poželeo da imam jedan automobil do kraja svog života, to bi bio Jaguar XKR-S. Kupio sam ga pre sedam meseci, i sada vidim da nisam pogrešio. On je redak model, prelep, strašno brz i naravno, engleski. Sada imam izgovor da izađem napolje i vozim ovaj automobil u svakom mogućem trenutku.“

Pročitajte i 10 klasičnih komada koje svaki muškarac treba da ima

2. ELEGANTNA ODELA SU ODLIKA DOBROG STILA

“Postoje dizajneri, a onda postoji Tom Svini. Tom i Luk prave odela za najstilizovanije muškarce u Londonu. Sigurno se sećate elegantnog odela Dejvida Bekama, kada se pojavio na gliseru u okviru ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara? Onda vam je sve jasno. Mogu slobodno da kažem da su oni trenutno najbolji modni dizajneri u Londonu.”

3. SATOVI SU PRAVA MALA REMEK-DELA

“Imam dve strasti: prema automobilima i satovima. Moj deda je pravio satove, i verovatno se odatle javlja ljubav prema njima. Kada sam bio mali imao sam običaj da ga sve vreme gledam dok pravi ta mala remek-dela. Danas imam značajnu kolekciju satova, al i dalje nosim svoju Omegu svuda sa sobom. Džejms Bond nikada ne greši, zar ne?”

Pročitajte i 5 osnovnih saveta za pravilu negu muškaraca

4. PAMETNI TELEFON SA VEEEELIKOM TASTATUROM

“Volim Epl, ali kada biram telefon, veoma mi je važno da ima veliku tastaturu za moje ogromne prste. Ujedno, veoma mi je bitan kvalitet, u slučaju da ispustim telefon, da se ne razbije ili ne pokvari. Mnogo godina sam bio zagovornik Blekberija, i današnjih deset Blekberi serija su se toliko razvile i unapredile da imaju sve opcije pametnog telefona. To je savršeno.”

Pročitajte i  Ovi stilski trikovi će učiniti da vaši bicepsi deluju veće

5. VISKI JE SAMO JEDAN

“Jednom sam nazvao Blue Label Aston Martinom u svetu viskija. Smatram da je on najbolji mešani viski. Viski čini dobre trenutke još boljim, a loše malo podnošljivijim.”

6. ZDRAV SLADOLED? MOGUĆE JE!

“Skroz prirodan sladoled, bez šećera i glutena, koji sadrži veoma mali procenat masti i visok sadržaj proteina je odličan za izgradnju mišića. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali kada pokušavate da se hranite zdravo, brilijantne ideje, poput ove su ono što vam je potrebno.”

Pročitajte i 8 stvari koje svaki muškarac treba da ima u svojoj akten tašni

7. OPUŠTEN DŽINS JE “MUST HAVE” 

“Kada ne nosim odela, moj omiljeni komadi garderobe su majica i džins. Danas postoji toliko toliko puno modela džinsa, da mi je sama pomisao da treba da ih kupim zastrašujuća. Laki džins ima sve što mi je potrebno i totalno zadovoljava moj ukus. Mislim da su oni trentutno jedan od najinteresantnijih američkih brendova na koji treba obratiti pažnju.”

8. KAFA IZ APARATA? NEPROCENJIVO!

“U jednom trenutku sam pomislio da će kafa postati zabranjena namirnica, obzirom na količinu koju konzumiram. Baš zato što mnogo pijem kafu, ona mora biti perfektnog ukusa i mirisa. Nespresso je odličan! Imam aparat za pripremu kafe, kao i kapsule i surupe koji idu uz njega. Ako se nađete nekada u Londonu, nemojte ići u Starbucks, dođite kod mene: Mnogo je bolja kafa.”

Pročitajte i Devojke otkrivaju: Ovako se oblači privlačan muškarac

9. NIGDE BEZ MAGAZINA 

“Moja druga strast su enterijeri i dizajn. Ako me vidite na aerodromu, na nekom od mnogih putovanja avionom, u mojoj torbi možete pronaći jedan časopis (obično zajedno sa šoljicom kafe). Trenutno radim na uređivanju i dekoraciji nove kuće u kojoj mi pomaže dizajnerska kuća ‘Holand i Šeri’ iz Londona. Uvek me je inspirisao rad ovih dizajnera, posebno teksture i boje, pa sam poželeo da sve što volim na svojim odelima bude pretočeno u dizajn.”

10. OMILJENA KNJIGA ZA DOBIJANJE INSPIRACIJE

“Kada mi je hitno potrebna inspiracija, za svakodnevni život ili za moje pisanje, knjiga The Wicked Wit, autora Vinstona Čerčila je moj izbor! Ona mi uvek pomaže. Ako želite jednu knjigu sa mnogo citata, preporučujem vam da je kupite.”

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *