5 frizura koje će se nositi ove sezone - Men`s Health

5 frizura koje će se nositi ove sezone

BUZZ „OPASNA“ FRIZURA

Buzz frizura je bilo koja varijanta kratko ošišane frizure, koja je napravljena pomoću mašinice ili električnih makazica. Ova frizura je klasična i bez sumnje muževna, a laka je i za postizanje i održavanje.

Saznajte koja frizura odgovara vašem obliku lica

Pre nego što se odlučite za ovaj stil, porazgovarajte sa svojim frizerom, jer buzz najbolje pristaje muškarcima sa jakim crtama i kvadratnim oblikom lica. Takođe je bitno da odlučite da li ćete celu kosu ošišati istom dužinom ili ćete napraviti blagu razliku između kose na vrhu glave, pozadi i sa strane.

ŠIŠKE NA ČELU

Ako imate malo dužu kosu, zašto se ne biste odlučili za šiške? Iako se muškarci često dvoume da li šiške da stave na čelo, ovo je definitivno jedan od najpopularnijih trendova ove godine.

Saznajte i Kada i kako se koriste preparati za kosu

Loša strana šiški je što će vam možda u toplim danima postati vruće, možda ćete se oznojiti i nećete se najprijatnije osećati na toploti, ali to zavisi od dužine i gustine šiški. Ako pripadate grupi muškaraca, koji su skeptični prema šiškama, onda pokušajte sa kratkim i retkim šiškama, pa ako vam se dopadne pustite ih da porastu.

Naravno, budite oprezni da ne biste postigli efekat sasvim suprotan od željenog.

ZALIZANA

Nemojte da vas frizura visokog sjaja obmanjuje i pomislite da zbog sjaja nije dobra za vas, jer je ova frizura prilično dobra za leto. Ne samo što drži svu kosu od lica, već će ostati na tom mestu ceo dan, ukoliko ste koristili prave proizvode.

Otkrijte kako da se ošišate kao Dejvid Bekam

Za ovakvu frizuru (kuif ili pompadur) je najbolje da ostavite razumnu dužinu sa strane i pozadi, a da ostavite malo dužu kosu spreda kako biste mogli da je gelom zaližete pozadi.

Pročitajte i  Letnji modni promašaji

TALASASTA/KOVRDŽAVA KOSA: OPUŠTENA KUIF

Jedina stvar koju ne želiš sa prirodno talasastom kosom tokom toplih meseca jeste da je previše stilizuješ. Toplota i vlažnost mogu lako da upropaste vašu frizuru i vaš trud da je stilizujete.

Ako inače stilizujete svoju frizuru, najbolje je da to ne radite tokom toplog perioda, jer rezultati neće potrajati dugo i još više ćete isušiti kosu uz oštećenje koje će prouzrokovati sunce.

Najbolje je da se držite jednostavnosti i klasike ove sezone: pokušajte sa prirodnim, opuštenim loknama ili prebacite kosu potpuno pozadi kako biste je sklonili sa lica.

Pročitajte i Kako da vaša kosa izgleda najbolje moguće

AFRO FRIZURA: ASIMETRIČNE STRANE

Ovo je super privremena frizura za proleće/leto i jednostavna je za stilizovanje i održavanje i perfektna za muškarce koji žele da im kosa ostane kratka, ali ne previše obična.

Konsultujte se sa vašim frizerom oko prave dužine sa strane i pozadi kako biste napravili dramatični kontrast dužine na vrhu glave, koji bi trebalo da bude malo duži.

Saznajte kojih 10 prolećnih komada morate da imate

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *