Ovo je obavezna boja u vašem ormanu ove sezone! - Men`s Health

Ovo je obavezna boja u vašem ormanu ove sezone!

Boja koja potpuni fashion trend u predstojećoj sezoni jeste crvena. Ona može da bude veoma teška za kombinovanje. Međutim, sa jedne strane ona je hrabra i jedinstvena, a sa druge strane prava nijansa crvene boje može da odgovara gotovo svakom tipu kože.

Pročitajte i 5 najupečatljivijih printova za predstojeću sezonu

Crvena je boja strasti i otvorene senzualnosti, a nijansa paradajza je inspirisala i mnoge dizajnere ove godine.

BALMAIN

Balmain je odlučio da crvenu iskombinuje sa večnim bojama, kao što su crna i bela i teget umesto crne boje.

Bajkerske jakne u crvenoj boji u kombinaciji sa trenerkom (crnom ili teget sa crvenim gemoetrijskim šarama) i crnim sandalama sa otvorenim prstima – šik i moderno.

LANVIN

Iz Lanvina su malo svedenije koristili crvene detalje. Oni su se bazirali na crnim odelima sa crvenom kravatom ili pak crvenom košuljom.

Otkrijte šta je potpuni MUST HAVE za sezonu proleće/leto 2015. godine

U njihovoj kolekciji, boja strasti nije mnogo korišćena već je svedena na minimalne detalje.

DOLCE & GABBANA

Ovaj dvojac je master u korišćenju romantične crvene boje, boje krvi i vrućih vatrenih strasti. U pitanju je nijansa crvene, koju je pomalo zastrašujuće nositi.

Klasično budrgundi odelo i nasuprot tome, burgundi odelo sa crnim šarama – Dolce & Gabbana preferiraju mnogo crvene boje, ali su njihovi modeli samo za najsmelije.

GUCCI

Crvena boja je za Guccija sidro i utočište. Svedeno i klasično, prefinjeno i moderno – Gucci koristi jednobojne materijale, a crvenu boju interpolira kao džemper ili pantalone.

Pročitajte i Proleće/leto 2015: Potpuna dominacija pruga!

KOMADE U CRVENOJ BOJI KOJE MORATE DA IMATE

Da počnemo od najvećeg izazova za sve muškarce: crvenog odela. Možda vam zvuči kao isuviše veliki zalogaj, ali jedno ovakvo odelo govori više od vas.

Pročitajte i  Izabrati kožnu jaknu

Ako niste spremni za kompletno crveno odelo, onda se odlučite za crveni blejzer, koji će biti sjajan dodatak vašem smart casual stilu. Klasičan dizajn blejzera sa dva dugmeta je sve što vam treba.

Smelijim muškarcima preporučujemo crvenu jaknu. Klasična Haringtonka ili bomber jakna se lako može iskombinavati sa pantalonama, vintidž crvena jakna može da se ukombinuje sa sportskom odećom, ali ni bajkerska jakna u crvenoj boji ne može nikako da bude loš izbor.

Saznajte koju boju treba da nosite da bi devojke poludele za vama

Uvek možete da „ispoštujete“ trend jednom klasičnom majicom, pantalonama ili džemperom u crvenoj boji.

Ako ste muškarac koji voli aksesoare, najlakši način da inskorporirate male detalje u stil jestu crvena džepna maramica, šal, kaiš, torba, kravata ili cipele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *