5 najupečatljivijih printova za predstojeću sezonu - Men`s Health

5 najupečatljivijih printova za predstojeću sezonu

Nećemo vas lagati – printovi i dezeni uopšte nisu naivni za kombinovanje. Ako je vaš orman klasičan i praktičan, možete da naiđete na poteškoće kako da iskombinujete i stilski inkorporirate detalje u vaš autfit.

Pročitajte i Saveti za kombinovanje različitih dezena

Srećom, dezeni koji su popularni ove godine su jednostavni, tako da i najkonzervativnije estete mogu da se nose sa njima.

KARIRANO

Ovog puta ne mislimo na karo šaru uobičajene crveno-plave boje, već na pravo postavljene kvadrate neutralnijih i tamnijih tonova.

Jedan od glavnih načina kako možete da nosite karirani dezen ovog proleća jesu opuštene pantalone. Ako se več odlučite sa statement pantalone, nosite ih uz polo majicu, nestrukirani blejzer ili bomber jaknu i bićete šik bez mnogo napora.

Otkrijte MUST HAVE za sezonu proleće/leto 2015

Karirani dezen možete da nosite i na majicama, košuljama i sakoima, ali svakako imajte na umu da se držite neutralnijih i tamnijih tonova ovog printa.

PRUGE

Pruge su verovatno jedan od nekoliko dezena, u kojima se većina muškaraca oseća prijatno. Ove sezone je u trendu klasičan Breton motiv horizontalnih pruga, pa je tako majica sa horizontalnim prugama apsolutni imperativ u vašem ormanu.

Možete da eksperimentišete sa horizontalnim i vertikalnim prugama, njihovom veličinom i bojom, a prugaste komade birajte prema ličnom ukusu. Ako ste zaljubljenik u pruge, onda smo sigurni da se prugasto odelo već nalazi u vašem garderoberu.

KAMUFLAŽ

Vojnički dezen je jedan od najpopularnijih motiva za proleće/leto 2015.

Ključ kod kombinovanja kamuflaž dezena je da ga koristite štedljivo i sa oprezom, jer vrlo lako možete da preterate sa printom, pa vam preporučujemo samo jedan komad sa vojničkim motivom – bomber jaknu, džemper ili majicu.

Pročitajte i  Kako privući novac?

Pročitajte i Vojnički stil kao inspiracija

Ako tražite jednostavan način da ubacite ovaj trend u vašu kombinaciju, ali da ne izgledate previše upadljivo, pokušajte sa aksesoarima – patike, džepna maramica, ranac ili maska za telefon, mogu da budu sasvim trendi detalj.

NEUTRALNI CVETNI MOTIVI

Iako nam se cvetovi čine višegodišnjim trendovima, ove sezone se sa upečatljivih, tropskih cvetnih motiva prelazi na neutralne palete boja i monohromni stil.

Ako želite da ovaj trend ispratite jednim komadom, onda bi to definitivno trebalo da bude košulja sa kratkim rukavima ili majica.

Saznajte i Trend: Print na pantalonama

Međutim, ukoliko ste poklonik ovog dezena, bomber jakna sa floralnim dezenom uz jednobojnu majicu i chino pantalone će odati utisak cool i opuštenog momka.

TIPOGRAFIJA

Možda slogane i štampu na majicama niste viđali od srednje škole, ali ove sezone se pisani motivi vraćaju na velika vrata.

Ključ dobrog usklađivanja ovog trenda jeste da komade sa printom držite na minimumu, pa bi tako jedna majica ili džemper sa određenom porukom bila sasvim u redu za celokupan izgled.

Pročitajte i Moda: Najbolje prolećne jakne

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *