5 vrsta pantalona koje morati imati - Men`s Health

5 vrsta pantalona koje morati imati

PANTALONE ŠIROKIH NOGAVICA

Ako su vas kolekcije mnogih dizajnera koji su izbacili modele muške verzije zvonarica ostavile ravnodušnim, onda se možete odluičiti za klasičniju verziju ovakvih pantalona – onima sa širokim nogavicama. Zahvaljujući Marku Džejkobsu i Rafu Simonsu, ovaj davno zaboravljeni model ponovo je dočekao svojih 5 minuta slave. Kako da ih nosite? Smirite kombinaciju tako što ćete obuti jednostavne patike i vojničku jaknu.

Moda: Ove pantalone morate da imate

KARIRANE PANTALONE

Popularnost kariranih odela, ali pojedinačnih komada raste iz dana u dan. Dolče i Gabana i Tom Ford prikazali su u svojim kolekcijama komade u baš ovakvom dezenu. Nosite ih sa polo majicom i mokasinama ukoliko želite da postignete casual look, pogodan za dan i veče, a kombinaciju možete podići na viši nivo tako što ćete obući laneni blejzer.

Saznajte kako da izaberete pantalone za vaš stas?

PANTALONE 7/8

Ovaj model je u trendu već nekoliko sezona, ovog proleća osvežen je raznoraznim printovima i dezenima. ASOS je izbacio takozvane “pantalone do članka” u klasičnijim i svedenijim tonovima, što otvara mogućnost kombinovanja sa upečatljivijim komadima.

Kako da ispeglate pantalone na brzinu?

TRENERKA

Ne, nije reč u klasičnim trenerkama, već o trenerkama smelog kroja. U poslednje vreme, trenerke nisu rezervisane samo za teretanu, već su postale esencijalni komad svakog muškog garderobera. Ove godine, istakle su se u kolekcijama Vud-Vuda i Aknea. Nasuprot uvreženom mišljenju, jako su pogodne za kombinovanje – vojnička jakna, duks, kožne patike… Idealno za opušteni vikend.

Saznajte koje su najbolje prolećne jakne

PANTALONE D DŽEPOVIMA

Inspirisane vojnom uniformom, ali svedenijih boja, možda čak i u dužini 7/8. Mogu da prate liniju noge, ali mogu da budu i šireg kroja. U skladu sa prilikom kombinujte ih sa cipelama, košuljom i sakoom ili umirite kombinaciju sa patikama i jednostavnom majicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *