10 klasičnih komada koje svaki muškarac treba da ima - Men`s Health

10 klasičnih komada koje svaki muškarac treba da ima

BELA MAJICA

Postoji čak mišljenje da je bela majica važnija i od bele košulje. Jedan od komada, za koji bi trebalo da izdvojite novac, lako se kombinuje i svestrana je.

Pročitajte i MUST HAVE za sezonu proleće/ leto 2015

Možete da je nosite uz odelo, ispod jakne i džempera ili uz farmerice.

DŽEMPER OD KAŠMIRA

Ovaj komad pruža vam sofisticiranost i stilizovanost u bilo kojoj kombinaciji. Bilo da nosite jednostavan, jednobojni džemper ili njegovu prugastu varijantu, bićete uvek u trendu!

DUKS S KAPULJAČOM (OD VUNE ILI KAŠMIRA)

Duks skapuljačom je idealan za slojevito oblačenje u prelaznom periodu, za promenljive, kišne dane ili za trening u prirodi.

Možda vam termin luksuzni duks liči na oksimoron, ali duks od visoko kvalitetnih materijala, kao što su kašmir ili merino vuna, podići će na potpuno novi nivo komfornost ovog komada, dok će udahnuti i malo luksuza u vaš casual slojeviti način oblačenja.

Perfektno stilizovan muškarac: 7 navika koje jednostavno morate da imate

RANAC

Kvalitetan i dobar ranac je komad za koji treba da izdvojite više novca, jer je praktičan i funkcionalan. Bilo da treba da spakujete stvari za teretanu, vožnju bicikla ili da oslobodite ruke akten tašne za posao, ranac je sjajno rešenje.

Potreban vam je vodootporni, prostran ranac sa više pregrada, koji možete da iskombinujete sa svojim odelom za posao.

KVALITETAN DŽEMPER

Svaki muškarac voli funkcionalne odevne komade, koje može da nosi u nekoliko različitih prilika.

Džemper je upravo takav komad odeće: možete da ga nosite na trčanje, na posao ili kada krenete na piće sa društvom ili devojkom.

Otkrijte koje stvari muškarac mora da ima

BROGUE (gruba cipela)

Pročitajte i  NAJSKUPLJI: Sat Pola Njumena najvredniji na svetu

Dobre cipele određuju svakog stilizovanog muškarca, ali dok mnoge vrste cipela ulaze i izlaze iz mode, brogue su večne i najbolji prijatelj svakog muškarca.

Pročitajte i 5 pari cipela za svakog muškarca

RUČNO IZRAĐENE NAOČARE

Ručno izrađene naočare su možda skuplje, ali one jednostavno izgledaju i pristaju dobro, za razliku od jeftinih ramova koji često ne odgovaraju i lako se raspadaju.

Izdvojte novac za kvalitetne ručno izrađene naočare, jer će vam dugo potrajati, a ipak je u pitanju nešto što nosite svakodnevno i što većina ljudi prvo primeti na vama.

KVALITETNE PATIKE

Jednobojne, kožne patike su nešto što jednostavno morate da imate u svom cipelarniku!

Pročitajte i Kako da patike budu kao nove

KOŽNI NOVČANIK

Koža je otmeni materijal, koji oplemenjuje jednostavne stvari. Jednostavnost ovakvih novčanika je ono što ih iskreno čini klasičnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode.

CRNE DERBI CIPELE

Postoje dva tipa elegantnih cipela: Oksford i Derbi. Oksford su napred zatvorene, dok su druge otvorenije.

Ovog puta izdvajamo Derbi cipele zbog svoje svestranosti, jer pružaju podjednako smart i casual izgled. Ključ za uočavanje dobrih Derbi cipela jeste pronalaženje onih koji poseduje vrhunski finiš, ali koji neće da se gužva svaki put kad ih nosite.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *