MUST HAVE za sezonu proleće/leto 2015 - Men`s Health

MUST HAVE za sezonu proleće/leto 2015

NAOČARE ZA SUNCE

Prolećno vreme je pravo za investiranje u kvalitetan par naočara za sunce. Ne žalite da izdvojite više novca za ovaj aksesoar, jer nekvalitetne naočare mogu da oštete ne samo vaš izgled, već i vaš vid.

Pročitajte i Trendovi za proleće/leto 2015: Vreme je za retro

Okvir naočara bi terbalo da odaberete prema svom obliku lica, a kada su u pitanju boje i materijali, naočare od kornjačine školjke su bezvremenski klasičan komad, koji ćete lako uklopiti uz odevnu kombinaciju.

Kompletno crne naočare (ram i stakla) su takođe svestrane i savršeno pristaju muškarcu čiji je garderober minimalistički i više sportski orijentisan.

Onim smelijima, preporučujemo naočare sa okvirima ili staklima u boji. Dobro odabrane naočare mogu da osveže vaš izgled.

LAGANI ŠALOVI

Proleće je vreme da vunene šalove zamenimo laganim, interesatnim šalovima od pamuka, lana, viskoze i svile i da na taj način akcentujemo svoj svakodnevni autfit. Kada je reč o dužini, šal bi trebalo da bude dovoljno dugačak da pokrije i labavo obmota vrat, kao i da lagano padne niz grudi.

Pročitajte i Moda: 4 načina da upropastite svoj izgled

Pamučni i laneni šalovi su super opcija uz odelo ili uz košulju sa kratkim rukavima, chino pantalone i kožne sandale ili brodarice. Ako nosite nešto malo formalnije, šal od svile ili viskoze će dati sofisticirani izgled vašoj odevnoj kombinaciji.

Jednobojni šalovi su super za monohromne kombinacije, dok šalovi sa printovima će udahnuti potpuno novi izgled vašem autfitu.

DŽEPNE MARAMICE

Džepna maramica može da posluži kao perfektan završni potez skrojenom odelu.

Jednobojne džepne maramice mogu super da se uklope u kompletne tonalne autfite, ali i da kreiraju svojevrstan kontrast, ukoliko na primer burgundi džepnu maramicu iskombinujete sa belim odelom ili sivu sa teget odelom.

Pročitajte i  Hoćete li probati ovaj novi trend?

Pročitajte i Kako da složite džepnu maramicu

Svilene maramice su klasične i uvek aktuelne, ali super alternative su i pamučne maramice ako preferirate mat teksturu.

KAIŠ

Potpuni modni hit ove sezone biće isprepleteni kaiševi, sa antilop verzijama koje nude neravni šarm i dizajn tkanina, koji je super dodatak mornarskom looku bretonske majice sa dugim rukavima, slim chino pantalonama i brodaricama.

Pamučni unakrsno tkan kaiš je više casual i varijanta pogodnija za plažu od klasičnih crnih kožnih kaiševa, koji su savršeni za bezvremenski izgled.

Pročitajte i Belti: Kaiš koji će vas upozoriti kada preterate

Izaberite svoj kaiš mudro i uvek ga integrišite i kompletan autfit na drugačiji način.

AUTFIT BEZ ČARAPA

Ne morate više da razmišljate kako da kombinujete čarape sa autfitom, budući da je ove sezone potpuni modni trend da se nose cipele bez čarapa.

Morate samo da budete obazrivi prilikom odabira cipela, koje ćete nositi bez čarapa.

Takođe obratite pažnju na jastučiće na petama, koji su od neprocenjive važnosti u dužim vremenskim periodima koje ćete provesti u pešačenju.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *