Stav žena: Kako to izgleda gospodin Pravi? - Men`s Health

Stav žena: Kako to izgleda gospodin Pravi?

PUSTITE BRADU

Nauka otkriva da bradu od tri dana žene smatraju najprivlačnijom. Autori istraživanja koje je ovo utvrdilo kažu da se muškarci s bradama doživljavaju kao bolji očevi i verniji muževi, dok žene one golobrade vide kao sklonije izjednačavanju neverstva i muškosti.

Mali trikovi velikih majstora: Ubrzajte rast brade!

VISINA

Pojam visokom, tamnoputog muškarca koji je neodoljiv, čini se, nema mnogo veze s istinom. Naime, istraživanje Univerziteta u Njujorku pokazalo je da

je veza za nižim muškarcem, kako odmiče, “sve slađa”. Sociolozi Dalton Konli i Abigejl Vajtsman su sproveli pedesetogodišnje istraživanje na 5.000 porodica, a njime je utvrđeno da muškarci nižeg rasta rade više kućnih poslova, imaju manje veovatnoće da se razvedu. Uz to, bolje zarađuju.

Otkrijte i: 5 saveta za visoke vežbače

PRIVLAČNOST

Mislili ste da je Mr. Right moderna verzija Apolona? Pogrešili ste.

Istraživanja pokazuju da je za dugovečnost veze poželjno da muškarac izgleda manje privlačno nego partnerka. Zanimljivo, jedno istraživanje, čiji su rezultati objavljeni u magazinu Journal of Evolutinary Biology, pokazalo da lepši muškarci imaju lošiji kvalitet sperme nego neatraktivni muškarci.

Devojke otkrivaju: Ovako se oblači privlačan muškarac

RADITE GOMILU KUĆNIH POSLOVA… ILI NE

Ne samo da će vas čišćenje kuće učiniti pažljivijim partnerom, već će rezultat biti bolji seks. Istraživači sa Univerziteta “Kornel” su ispitali 4.500 brakova širom Amerike, a zaključak je da muškarci koji često zavrnu rukave uživaju u češćem i kvalitetnijem seksu. S druge strane, postoji verovanja da muškarci treba da obavljaju više mačo poslova (kao što je popravka automobila), a žene više kućnih poslova (kao kuvanje i čišćenje) da bi se veza razvila.

Pogledajte: Najbolji kućni trening za izgradnju jezgra i trbušnjaka

ODNOS SA RODITELJIMA

Postoji veza između turbulentne adolescencije i nesrećnog braka. Nije teško zaključiti da deca koja su odrasla u srećnijim porodicama imaju veću šansu da i sama izgrade uspešniji dom. Druga studija, koju su objaviil naučnici Univerziteta “Montkler”, otkriva da deca koja su bila bliska s majkama imaju veću verovatnoću da lako uspeju u životu.

PROMISKUITET

Uprkos činjenici da trećina brakova počinje seksom u povremenim vezama (!), naučnici smatraju da – što je partner imao više prebračnog seksa, to su veće šanse da brak bude neuspešniji! Razlog: činjenica da partner s više iskustva ne uliva dovoljno poverenja.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *