Moda: Najbolje prolećne jakne - Men`s Health

Moda: Najbolje prolećne jakne

SAFARI JAKNA

Bazirana na britanskoj oker vojničkoj jakni, safari jakna je tradicionalno dizajnira kao pamučna jakna sa četiri džepa, koja se predviđena za tople afričke predele.

Pročitajte i Trendovi za proleće/leto 2015: Vreme je za retro!

Komforne i funkcionalne, safari jakne su posebno popularne postale 1960-ih godina, ali se i danas vraćaju na modne piste.

Klasična kaki safari jakna se najbolje kombinuje sa neutralnim tonovima, kao što su bela, bež, braon, krem ili vojnička zelena, a super izgleda ako ispod nje obučete jednostavnu majicu, pleteni džemper, pantalone ili čak i šorts.

TECH JAKNA

Konstantne inovacije u tkaninama vode ka tome da sve vrste jakni, kaputa i blejzera budu tretirane sa novim materijalana i sa hi-tech prevlakama, što znači da su tradicionalni pamuk i platneni stilovi od sada vodootporni.

Pročitajte i Proleće/leto 2015: Ponovna dominacija pruga!

Tech jakne i vodootporni kišni mantili nisu od sada samo za slobodne dane van dužnosti. Pokušajte sa tamnijom pop varijantom tech jakne preko laganog odela ili parku ili jaknu sa kapuljačom preko oksfordske košulje i džempera u negovanju bezvremenske smart casual kombinacije.

Ako želite još moderniji pristup, kombinujte vašu tech jaknu sa sportskim komadima.

BOMBER JAKNA

Bomber jakna je klasična, elegantna i ekstremno svestrana jakna, koja se sa lako kombinuje sa skrojenim pantalonama, ali i sa džemperima i trenerkom. Možete da se odlučite za neutralnu ili jaknu jarkih boja ili printom, svakako ćete biti u centru pažnje.

Perfektna prolećna bomber jakna može da se kombinuje sa džinsom i patikama ili sa košuljom, džemperom i pantalonama, ali je svakako jedan od komada u koje bi trebalo da investirate ovog proleća.

Pročitajte i Kožna jakna za sve vremenske prilike

PAMUČNA JAKNA

Pročitajte i  Kako da uvek pratite "poslednju reč" mode

Pamučna jakna predstavlja pametniju, sigurniju varijantu za proleće.

Nestrukirana pamučna jakna u kombinaciji sa jednostavnim džinsom i majicom je super ideja za popodnevno piće u gradu, a ako idete ne večeru u restoran, onda ovu jaknu sa lakoćom možete da iskombinujete sa oksfordskom košuljom i slim chino pantalonama.

TRENČ KAPUT

Elegantna, sofitsitcirana i idealna varijanta jakne za svakog poslovnog, stilizovanog muškarca.

Ako želite varijantu trenč kaputa sa kaišem, možete da ga nosite na dva načina: da čvrsto zategnete kaiš tako da do izražaja dođe vaša V silueta ili da ostavite kaput otkopčanim sa kaišem koji se nonšalantno njiše na vetru.

Pročitajte i Klasična i uvek moderna teksas jakna

Odelo je uvek nepogrešiv izbor u kombinaciji sa trenč kaputom, ali nemojte da se libite da za vikend i casual varijantu obučete uz trenč kaput par farmerica i majicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *