5 odevnih predmeta koje žene mrze - Men`s Health

5 odevnih predmeta koje žene mrze

Kao što muškarci ne vole ženu u UGG čizmama, ili zakopčanu od glave do pete, tako i žene ne vole svog (a i bilo kojeg) muškarca da vide u određenim odevnim kombinacijama. Sam pogled na muškarca koji posnosno nosi svoje odelo koje sija (bukvalno) odbio bi svaku ženu, sve i da ste holivudski zavodnik. Nemojte nositi sledeće:

MAJICE SA DUBOKIM IZREZOM
Većina žena se slaže po pitanju stepena odvratnosti koju u njma budi jedna takva majica. Dok ponosno šetate svoja gola prsa, žene verovatno kolutaju očima. Nije ono što ste hteli da postignete, zar ne?

ATLET MAJICE (TJ. NA BRATELE)
Svaki muškarac misli da izgleda dobro u uskoj, običnoj beloj atlet majici. Ali vreme je da se suočite sa činjenicom – retko kojem muškarcu je pošlo za bicepsom da oduševi žene obučen u tu majicu i uske pantalone. Dodajte na sve to debeli zlatni lanac i delovaćete kao da ste išetali iz devedesetih.

KOŽNE PANTALONE
Kožne pantalone na muškarcu modni su ekvivalent ženi u UGG čizmama, čak i ako ste Bred Pit. Izbegavajte takve pantalone u širokom krugu.

PANTALONE UVUČENE U ČIZME
Nemojte to raditi, nema potrebe za tim. Ne izgledate kul i moderno, kao što mislite već u najmanju ruku čudno i neprivlačno.

MAJICE SA SA NATPISIMA („Nisam ginekolog ali mogu da pogledam“)
Ako već imate takvu majicu, nadamo se da ste je dobili na poklon. U svakom slučaju, spavajte u njoj, ali isključivo sami.

Pročitajte i  Stil: Obucite se kao Rajan Gosling
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *