Ove veštine morate da dovedete do savršenstva - Men`s Health

Ove veštine morate da dovedete do savršenstva

Pročitajte i Ovo su veštine kojima vlada pravi muškarac!

SKLEKOVI

Možemo da oprostimo isturen vrat iznad prečke dok radite zgibove ili loš čučanj, pa čak i loše izvođenje trbušnjaka, ali sklekovi? Ovu vežbu svaki muškarac mora perfektno da izvodi. Bez izgovora.

Saznajte sve o sklekovima

Telo treba da vam bude u jednoj pravoj liniji od ramena do stopala. Ruke su malo šire postavljene nego ramena i nalaze su u nivou grudi. Spuštajte se polako dok vaše grudi skoro ne dodirnu pod i onda se eksplozivno podignite.

DRESS CODE

Stilizovan muškarac mora da zna kako treba da se obuče u svakoj situaciji: za intervju za posao, za izlazak sa društvom, za dejt… Takođe mora da zna koji detalji čine svakog muškarca modernim i muževnim.

Pročitajte i 9 nephodnih veština svakog muškarca

UMETNOST SEKSA NA BRZAKA

Verujemo da ste umorni i da jedva čekate da se uvučete u krevet i utonete u san. Ali seks na brzaka je nešto će vas razbuditi, učiniti vam dan još lepšim i uzbudljivijim. Sve što vam treba je telefon, partnerka I kondom.

Pročitajte i 3 najbolje lokacije za seks na brzaka

PENALI

Kada se nalazite na liniji penala, oči su vam uprte u golmana, a vi se suočavate sa strahovitim pritiskom. Jedan brz savet: Kada se protivnički tim nalazi iza, verovatno će golman da krene u desnu stranu.

Razlog jednostavno leži u činjenici iz bihevioralne psihologije da se ljudi kreću u desnu stranu kada su fokusirani na pozitivan ishod.

Otkrijte koji poznati glumac je muškarac s najviše stila ikada

Takođe bi trebalo da stisnete pesnite kako biste aktivirali desnu stranu mozga i da udarite u njegovu levu stranu. 

Pročitajte i  Novi način vezivanja kravate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *