Stil: Trikovi za prikrivanje velikih grudi! - Men`s Health

Stil: Trikovi za prikrivanje velikih grudi!

Neki muškarci imaju više naslaga na grudima, a neki pate od medicinskoj poremećaja ginekomastije ili viška tkiva u predelu grudi.

Šta god da je uzrok vaših problema, efektivno vežbanje može da se ispostavi kao često najefikasnija opcija. Ali dok ne budete isklesali vaše grudi uz pomoć nekih od naših treninga, sledeći stilski trikovi mogu da vam pomognu da sakrijete neželjene grudi.

KOMPRESUJTE PROBLEM

Kompresovane majice su napravljene za muškarce koji žele osnovni funkcionalni sloj i prvi pametni korak ka prikivanju. Sportska odeća pruža mnoštvo zadovoljavajućih opcija za muškarce sa ovim problemom. Samo odaberite onu koja je dovoljno udobna i ne previše uska.

Pročitajte i Saveti za kombinovanje različitih dezena

VELIKI PROBLEM PRIKRIJTE MALIM OBRASCIMA

„Kamufliranje problematične regije odgovarajućim dezenima definitivno funkcioniše“, kaže stilista Jozef Rozenfeld. Budite oprezni prilikom odabira obrasca. Rozenfeld savetuje male ili srednje obrasce u neutralnijim bojama. Siva i crna su potpuno prihvatljive ili sitni plavi karirani dezeni na tamno plavoj pozadini.

PUNIJE TKANINE

Nošenje punijih i debljih tkanina ili nekoliko slojeva garderobe je sjajna alternativa da sakrijete grudi u zimskim mesecima. Ali kada dođe lepo vreme i povišene temperature, utkan tesktil može da ima sasvim prikrivajuće efekte. Odaberite košulje koje su blago krute i uštirkane, ali ne pernate i tanke.

IZDUŽITE FIGURU UZ POMOĆ VERTIKALNIH PRUGA

Mnoga odela prirodno izdužiju figuru zbog uniformisane boje i teksture uz vertikalne pruge od glave do pete. Uske vertikalne pruge postižu još bolji efekat.

Pročitajte i Izdužite figuru pomoću ovih trikova

Sa druge strane, obratite pažnju na odela sa velikim i krupnim obrascima, jer će vas ona učiniti punijim.

OPREZNO SA BELOM BOJOM

„Kada nosite belu ili bilo koju svetliju boju, vaše grudi deluju još veće.“, kaže Rozenfeld. On preporučuje tamne i neutralne nijanse.

Pročitajte i  Nemojte ovo da radite tokom seksa!

Ovo su najbolje boje za poslovnu odeću

Boja košulje, koja se slaže sa bojom vaših očiju ili kose neće učiniti da vaše grudi izgledaju manje, ali će vam dati moderan izgled.

BEZ PREVELIKIH KONTRASTA

Smanjite konstraste boja između gornjeg i donjeg dela tela. Tamna košulja sa oker pantaloma iseći će vas u struku, čineći vašu figuru širom i kraćom. Ali ista košulja sa tamnim pantalonama poboljšaće vaš stav i iluziju o figuri.

Pročitajte i Kombinovanje boja: 3 stvari koje morate da imate na umu 

„Monohromno oblačenje od glave do pete će izdužiti vašu figuru i učiniti vas elegantnim”, ističe Rozenfeld. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *