Tragate za promenom? 6 muških frizura za 2020. - Men`s Health

Tragate za promenom? 6 muških frizura za 2020.

Svima je ponekad potrebna promena – ovo se odnosi i na vas koji ne pratite pomno trendove.

Pre nego što odete kod svog frizera i tražite “isto kao i prošli put” ili isto kao i uvek, pogledajte preporuke stručnjaka, Džulsa Tonginija, za Men’s Health koji je će vas uvesti u boje i dužine o kojima možda ranije niste pomišljali.

1. Pustite svoju prirodnu teksturu da dođe do izražaja

Tongini kaže da je 2020. godina lokni, s toga, ukoliko imate nemirnu kosu, red je da je pustite da postane vaš zaštitni znak.

“Lokne i tekstura – pustite ih da dođu do izražaja, imaju veliki potencijal da budu ozbiljan trend 2020. godine. Pronađite frizera koji zna da šiša kovrdžavu kosu i pustite svoje kovrdže da budu slobodne”, kaže on.

2. Prosvetlite se uz “malajaž”

Za sve one koji nisu čuli za balajaž (balayage) tehniku – reč je o popularnom metodu prosvetljivanja kose, koji daje izgled prirodnog senčenja – do temena ostaje vaša boja, a od sredine prema krajevima je blago svetlija.

“Muškarcima je interesantno isprobavanje boja, ali bi želeli da to bude neupadljivo – ‘malajaž’ je suptilan način da postignete ovakav efekat. Devojke su apsolutno poludele za balajažem, sada je red na momke”, objasnio je Tongini.

View this post on Instagram

May your holidays be epic. 🎄#happyholidays

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

3. Izgubite se u dužini

Sve više muškaraca se prepušta trendu rasta. Možda je najočigledniji primer Bred Pit.

Momci propuštaju svoj odlazak kod frizera jednom mesečno, i umesto toga – odlaze na tri meseca da oblikuju nemir sredine ’70-ih godina i rock&roll-a, koji deluje življi nego ikad, makar u muškoj kosi.

 4. ..ili držite se “kratkog i slatkog”

Kratko podšišana frizura ne izlazi iz trenda, naročito za muškarce koji ne vole da troše previše vremena na održavanje frizure.

“Gotovo obrijana glava, sa tankim slojem kose, biće među trendovima ove godine. Prednost ove frizure je što vam u njenom održavanju uvek može pomoći ortak, ne morate nužno da idete kod frizera ili berberina. Čitav izgled ipak zavisi od toga kakav oblik glave imate”, kaže Tongini.

 5. I brkovi i brada se računaju u frizuru

Pročitajte i  3 modna bloga koja prati svaki muškarac koji ima stila

Kud god da krenete naletećete na brade. Momcima je sve više primamljiv odraz iskustva na licu od glatko obrijanog, mladolikog izgleda.

Međutim, u ovom slučaju nije sve što bi trebalo da uradite da pustite da jednostavo izraste. “Muškarci još uvek moraju da nauče da se brada po vratu sređuje i da bi obraze trebalo definisati – postepeno je izbledite, ali ostanite što dalje od preciznih linija”, savetuje Tangini.

View this post on Instagram

Harry confirmed his relationship with Markle in a formal statement November 8, 2016. In the statement, Harry also pleads the press and trolls on social media to stop the “wave of abuse and harassment" that had been directed at his girlfriend. • Гарри подтвердил свои отношения с Маркл в официальном заявлении от 8 ноября 2016 года. В этом заявлении Гарри также призывает прессу и троллей в социальных сетях остановить «волну насилия и домогательств», которые были направлены против его подруги. • #royalwedding #meghanmarkle #harryandmeghan #meghanandharry #princeharry #princeharryandmeghan #dukeofsussex #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #royalfamily #britishroyalfamily #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsor #babysussex #sussexroyal #meghanmarklestyle #meghanmarkleandprinceharry #katemiddleton #princessdiana #queenelizabeth #меганмаркл #меганигарри #герцогинясассекская #принцгарри #королевскаясемья #арчихаррисон #сынмеганигарри #кейтмиддлтон

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm) on

6. Umereni travnjak

Izgleda da je došlo vreme da se muškarci oslobode kako depilacije, tako i brijanja grudi. To ne znači baš da gajite žbunje ponosno, ali šišanjem ćete dobiti muževnu ali sređenu frizuru na grudima. Kako kaže Tangini, pronađite zlatnu sredinu.

Foto: Shutterstock & Instagram

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *