Veliki povratak stare ere ručnih satova: Izaberite klasiku! - Men`s Health

Veliki povratak stare ere ručnih satova: Izaberite klasiku!

Ukoliko želite da ručni sat ne odudara previše od vaše svakodnevne kežual odeće, ali da zaista privuče pažnju kada odaberete neki formalniji stil, definitivno treba da odaberete tamniji model.

Pogledajte i: 4 jednostavna saveta pri odabiru vašeg idealnog sata

U tome vam nepogrešivo pomaže crn sat.

On je suptilan, elegantan, jednostavan, ali veoma efektan i uklapa se u svaki stil. Prikladan je za svako doba dana i svaku priliku.

Saznajte i: Ko je kralj luksuznih satova?

  

ZA ODVAŽNE

Ukoliko želite da se igrate sa stilom, u tome vam mogu pomoći svetli satovi s crnim kaišem.

Pročitajte i: Evo kako bi izgledao Rolexov pametni sat (VIDEO)

Baš kao i crni, oni su smatraju klasikom i savršenim izborom za kombinacije po uzoru na Brusa Vejna, ali i nešto ležernije, pa će postići odličan efekat i u dnevnoj i opuštenijoj varijanti.

 

UZ ŠTA SE SLAŽE KLASIKA?

Mogućnosti su beskrajne – možete privući pažnju ukoliko tamno odelo ili tamniji džins i crnu kožnu jaknu upotpunite belom osnovom ručnog sata s crnim kaišem. Rezultat će biti isti ukoliko ovakve kombinacije obogatite suptilnim crnim satom.

IMAJTE NA UMU….

Ne zaboravite da je okvir od nerđajućeg čelika ili srebra jedan od glavnih uslova da vaš sat potraje.

 

Jedna od kompanija koja izrađuje ovakve modele je i Detroit Watch Company, čiji je dizajner Patrik Ajub za Men’s Health Srbija objasnio šta je to što, konktretno njihove, klasične i diskretne satove čini atraktivnim i zbog čega ih muškarci iznova biraju.

“Za muškarce, privlačna je činjenica da imaju komplikovano mehaničko kretanje u potpuno dizajniranom časovniku kuće Detroit Watch Company, sa pričom koja stoji iza svakog modela.”

Pročitajte i  Najvažnija letnja odluka
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *